- 9 Mart 2022
- 8.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #5.241
İnşAllahhhh canımBencede canım geçen ayki belirtileri yaşadım inş bu sefer kimyasal olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllahhhh canımBencede canım geçen ayki belirtileri yaşadım inş bu sefer kimyasal olmaz
Cnm üzülme, herkes yaşıyorKızlar selam.. Ben bugün tekrar kan verdim ve sonuç malesef kimyasal.. 13.14'ten 1.0'a düşmüş değerim. Bi yaşamadığım bu kalmıştı o da oldu çok şükür İlk kez böyle bir durum yaşıyorum ne yapmam gerekiyor şimdi adet olmak için? Doktor göresim yok şu an cidden. Söktürücü mü kullanmak mantıklı ne bir ağrım var, ne leke, ne kanama.. Nasıl başlayacak adetim? bebekheyecani canım beni silebilirsin.. Bu ay kısmet değilmiş
Cok gecmis olsun bende ve burdan bi kac arkadas da gecen ay kimyasal yasadk . Ama bu ay yine umutluyuz napalm toparlan gecmis olsun tekrardanKızlar selam.. Ben bugün tekrar kan verdim ve sonuç malesef kimyasal.. 13.14'ten 1.0'a düşmüş değerim. Bi yaşamadığım bu kalmıştı o da oldu çok şükür İlk kez böyle bir durum yaşıyorum ne yapmam gerekiyor şimdi adet olmak için? Doktor göresim yok şu an cidden. Söktürücü mü kullanmak mantıklı ne bir ağrım var, ne leke, ne kanama.. Nasıl başlayacak adetim? bebekheyecani canım beni silebilirsin.. Bu ay kısmet değilmiş
Çok geçmiş olsun canım, ben de yarın kanal tedavisi ile başlıyorum arkasından cerrahi çekim olacak bir diş için, sonra dolgular var, diş taşı temizleme.... Bir sürü bir şeyler saydı doktor bakalım... Yaşlandığımı hissettim resmenAğrısız gittim perişan bi halde çıktım ilk gece acillik oldum zaten apranax falan kesmedi ağrı kesici iğne anca etki etti antibiyotik kullandım çürük çok 4 dolgu farklı yere de 4 kaplama yapılıyor 3 tanesini soydu teki problem çıkardı çekimlik dişi dolgu yaptı bence ağrısı geçmiyor bir türlü adam inat ediyor ama boşuna çıkçak bence her gün ağrı kesici kullanıyorum geçici köprü var şimdi gerçeğinin ölçüsü tutmadı tekrar aldı onu bekliyom şimdi ama yükseklikten ötürü başka bir dişin eti şişmiş dünden beri de o çıktı başıma her gün ağrı kesici kullanıyorummyani sabah akşam bla bla anlat ablat bitmez bence bir tane yanlış müdahale var ama ikna olmadı bir türlü bakalım kısmet artık parasını da verdim cayamıyorum da küçülttü dişleri. Gitmeye korkuyorum her defasında bir sğrğ iğne yaoıyor acıdan duramıyorum çünkü. Hayattan soğudum valla şansımın içine edeyim ne diyim . Kısmet artık şuan gebelik isteyecek kafada değilim o yüzden keyfe keder takılıyorum nasibimde varsa yazgımda varsa illa gelecek bişey vesile olacak zaten diyorum Allah a emanet artık
Geçmiş olsun kuzum hiçbir şey yapmana gerek yok kanla gidecek. Beta sıfıra inmiş zaten nerdeyse. Kimyasalda ekstra birşey yapmıyorlarKızlar selam.. Ben bugün tekrar kan verdim ve sonuç malesef kimyasal.. 13.14'ten 1.0'a düşmüş değerim. Bi yaşamadığım bu kalmıştı o da oldu çok şükür İlk kez böyle bir durum yaşıyorum ne yapmam gerekiyor şimdi adet olmak için? Doktor göresim yok şu an cidden. Söktürücü mü kullanmak mantıklı ne bir ağrım var, ne leke, ne kanama.. Nasıl başlayacak adetim? bebekheyecani canım beni silebilirsin.. Bu ay kısmet değilmiş
Teşekkür ederim canım umutlar bir sonraki aya.. KısmetGeçmiş olsun kuzum hiçbir şey yapmana gerek yok kanla gidecek. Beta sıfıra inmiş zaten nerdeyse. Kimyasalda ekstra birşey yapmıyorlar
Yumurtlama akıntısı olabilir miCanım yardıma ihtiyacım var hayatımda hiç görmrdiğim bişey geldi tuvalete gittiğimde beyaz akıntı diyemedim enfeksiyonda benzemiyor hani pişmiş yumurtanın dışındaki zar varya onun gibi ne olabilir ki
Benim değer dün ki kanda 388 çıktı akşamında yaptığım test hala tam koyu değildi iki renk üst üste yaptığım testler de çok az az koyulaştı diyim üzülüp stres yapma kimyasalda çok taktım kan verdim habire dr koştum hemen nasip olmayınca ne yapsak boş bunda boşverdım herseye kan için bekledim daha iyi geçiyor hemde kendimi yıpratmıyorum nasipse kalp atışı içinde 24 martta gidicemKızlar akşam yaptığım test. Koyulasma yok pek aslında yarın kan günüm ama vermeyi düşünmüyorum koyulasma çok yok. Cuma vereceğim diye düşünüyorum Dr da cuma ver dedi
Yok bildiğin zar gibi tümdü ince bişeydiip gibiyse bi kaç yorumda gördüm hamilelikte oluyormuş
Değil canım rengi beyaz pişmiş yumurtanın dış zarı gibiydiYumurtlama akıntısı olabilir mi
Benim değer dün ki kanda 388 çıktı akşamında yaptığım test hala tam koyu değildi iki renk üst üste yaptığım testler de çok az az koyulaştı diyim üzülüp stres yapma kimyasalda çok taktım kan verdim habire dr koştum hemen nasip olmayınca ne yapsak boş bunda boşverdım herseye kan için bekledim daha iyi geçiyor hemde kendimi yıpratmıyorum nasipse kalp atışı içinde 24 martta gidicem
Değerin sıfırlanınca adet olursun bence canım. Çok üzüldüm ama hayırlısı olsun bu hamile kalabildiğinin işareti. Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın canım benimKızlar selam.. Ben bugün tekrar kan verdim ve sonuç malesef kimyasal.. 13.14'ten 1.0'a düşmüş değerim. Bi yaşamadığım bu kalmıştı o da oldu çok şükür İlk kez böyle bir durum yaşıyorum ne yapmam gerekiyor şimdi adet olmak için? Doktor göresim yok şu an cidden. Söktürücü mü kullanmak mantıklı ne bir ağrım var, ne leke, ne kanama.. Nasıl başlayacak adetim? bebekheyecani canım beni silebilirsin.. Bu ay kısmet değilmiş
Kızlar selam.. Ben bugün tekrar kan verdim ve sonuç malesef kimyasal.. 13.14'ten 1.0'a düşmüş değerim. Bi yaşamadığım bu kalmıştı o da oldu çok şükür İlk kez böyle bir durum yaşıyorum ne yapmam gerekiyor şimdi adet olmak için? Doktor göresim yok şu an cidden. Söktürücü mü kullanmak mantıklı ne bir ağrım var, ne leke, ne kanama.. Nasıl başlayacak adetim? bebekheyecani canım beni silebilirsin.. Bu ay kısmet değilmiş
Canım ama farklı markalarda test yapmışsın o yüzden fark eder. Hepsinin ölçme hassaslık derecesi farklı o yüzden bence çok takmaKızlar akşam yaptığım test. Koyulasma yok pek aslında yarın kan günüm ama vermeyi düşünmüyorum koyulasma çok yok. Cuma vereceğim diye düşünüyorum Dr da cuma ver dedi
Canım ama farklı markalarda test yapmışsın o yüzden fark eder. Hepsinin ölçme hassaslık derecesi farklı o yüzden bence çok takma
Cnm kıyaslama yapma Çunku 2 test farklıKızlar akşam yaptığım test. Koyulasma yok pek aslında yarın kan günüm ama vermeyi düşünmüyorum koyulasma çok yok. Cuma vereceğim diye düşünüyorum Dr da cuma ver dedi