- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.161
canım 15 şubat battı 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim 18 şubatta lekelenmem başladı acile gittim bişey yapamadılar küçük diye kimyasal olabilir dediler 20 şubatta kontrol için gittiğimde değer sıfırlanmıştıKuzum kimyasalını adetten once mi ogrendin gecen
Yok kuzum normalde yumurtlamamda sıkıntı yoktu Progesteron normalde yumurtlama olduktan sonra salgılanan hormon ya, onu yumurtlamadan önce Progestan ilacı ile aldığım için belki de yumurtlama oldu fark etmedim o yüzden bilemiyorum bekleyeceğim bakalım inşallah hayırlısı olur kuzumStres yapıp umudunu kaybetme canım ben geçtiğimiz ay 26.gunde pik görmüştüm, bu ay 21. Normalde adetlerim duzenlidir ama böyle kafaya taktikca yumurtlayamadigimi fark ettim. Ne zaman umudu kesip bıraktım bı kaç gün içinde belirtiler oluştu pik gördüm. Stres çok etkiliyor ilacın da etkisi vardır tabii ikisi birleşince iyice gecikir sen hiç stres yapma
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım benimKızlar aile hekimine gitmiştim progesteron ve diğer hormonlara bakılsın diye betayı da ekledik doktorum sen bakma sonuçlara ben bakarım dedi var mı yok mu diye dua edin bana da bi çılgınlık yapıp verdim kanı inşallah çıkar
Şimdi gördüm kuzum benim hayırlı olsun çok sevindimDün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyinGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım benim
anladm canm ay yarn pozititse seninki bende yapacagmcanım 15 şubat battı 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim 18 şubatta lekelenmem başladı acile gittim bişey yapamadılar küçük diye kimyasal olabilir dediler 20 şubatta kontrol için gittiğimde değer sıfırlanmıştı
Bu aydan umutsuzdum direk diğer regli tarihiyle yazdım totem olsun dedimOnu bende gördüm merak etmiştim canım 31 martsa niye test yapıyor diye
Amin inşallah canım darısı sana inşallah en kısa zamandaAyy hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıkla gelsin sana İnşAllah
Güzel bi totem olmuş amaBu aydan umutsuzdum direk diğer regli tarihiyle yazdım totem olsun dedim
Çok sağol canım beni çok bekletme Kasım annelerinde hemen gelŞimdi gördüm kuzum benim hayırlı olsun çok sevindim
Canım açıkçası umutlu değilim çünkü adet günüm takvime göre 16 mart bn erken yumurtladığımı düşünüyorum ona göre test verdimanladm canm ay yarn pozititse seninki bende yapacagm
Hayırlısı inşallah güzel haberini alırızYok kuzum normalde yumurtlamamda sıkıntı yoktu Progesteron normalde yumurtlama olduktan sonra salgılanan hormon ya, onu yumurtlamadan önce Progestan ilacı ile aldığım için belki de yumurtlama oldu fark etmedim o yüzden bilemiyorum bekleyeceğim bakalım inşallah hayırlısı olur kuzum
Aaa canim bende seni arıyordum üzüldüm Rabb'im hayırlısını versin bu ay inşallah herkes gebe çıkarİnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah canım hayırlısı böyleymiş Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahAaa canim bende seni arıyordum üzüldüm Rabb'im hayırlısını versin bu ay inşallah herkes gebe çıkar
Olabilir canım başka belirti yok muKızlar merhabalar nasılsınız benim belimde inanılmaz bir agari var dün ile bugün ovulasyon zamani oyuzden olabilir mi
İnsallah olumlu olur seviniriz canımTamam canım yarın 10 da onaylanır haber verecem olumsuz yada olumlu sonuç ne çıkarsa
İnşallah canımİnsallah olumlu olur seviniriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?