💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum artimed beni de çok yaniltmisti freely bak bence mavi cidden 13 betayi bile yakaladı sağlıkla en kısa sürede kucağına al inşallah

Ben çok gördüm canım böyle üzülme adetin ne zaman?

Kuzum artimed beni de çok yaniltmisti freely bak bence mavi cidden 13 betayi bile yakaladı sağlıkla en kısa sürede kucağına al inşallah
aşko ya şimdi gittim iki eczane gezdim artimedden başka test yok, bu tarafda başka eczanede yok, daha bata 2 gün var ağrım bir az azalsın, yarın yine yapcam kırmızı görene kadar yapcam )))

ne tarafta ismini falan yazsana sakıncası yoksa, adette gideyim son bi defa daha deneyeyim, dün artık tedavi falan olmıcam dedim eşim kızdı devam edicez dedi
Yooo deyerem canım her kesin evladı olsun.Ali Osman Koyuncuoğlu Bahcelievler mah.Metroport Busidence

Canım bu ay ben de yumurtlama akıntısı görmedim ama ovu testlerim pikti. Normalde hangi gün aralığında oluyorsa yumurtlaman onu baz al bence
Canım ovu testi de kullanıyorum onlar da pik olamadı Progestan haptan dolayı. 16-17-18 bu civarlar oluyordu genelde. Arada bir 20 yi bulabiliyordu. Ama ben yumurtlama akıntımdan anlıyordum hep bir de ateşten. Ama bu ay belirsiz

Biliyorum canım bizde hep diyoruz mesela namazda ibadetliyiz kötü alışkanlık yok..ama kardeşim diyor geç veriyorsa demek Allah hep senin üstünde
doğrudur bizimde sınavımız buymuş diyelim, test negativ çıktı ama hala bebek var gidi hissediyorum ya

Bncede, hamiş değilsek neden içelim ki boşuna, çok saçma yani..
Bana rahim ince dedi ama bence zaten adet yeni bitiyordu o zaman ince olması normaldi bence. Ama beklerim hamile değilsem ara vericem. Benim ilk gebeliğimde doktorum 15. Gün başla günde 1 tane 10 gün iç bırak demişti.o ay da hamile kalmıştım. Bana o çok mantıklı geliyor. Bence ben bu ay boşuna içtim. 10. Günden başladım yumurtlama olmadan. Bu mantıklı gelmiyor. İçip bırakacağım, adet olursam da 15. Günden başlayacağım içmeye

Geçmiş olsun cnm
İltihapmı var dişlerinde, neden bu kdr sorun yaratıyor?
Soğudugunu bılıyorum, farkettım zaten cnm
Bnde bu ay olmazsa, ramazanda akışına bırakıcam
Ağrısız gittim perişan bi halde çıktım ilk gece acillik oldum zaten apranax falan kesmedi ağrı kesici iğne anca etki etti antibiyotik kullandım çürük çok 4 dolgu farklı yere de 4 kaplama yapılıyor 3 tanesini soydu teki problem çıkardı çekimlik dişi dolgu yaptı bence ağrısı geçmiyor bir türlü adam inat ediyor ama boşuna çıkçak bence her gün ağrı kesici kullanıyorum geçici köprü var şimdi gerçeğinin ölçüsü tutmadı tekrar aldı onu bekliyom şimdi ama yükseklikten ötürü başka bir dişin eti şişmiş dünden beri de o çıktı başıma her gün ağrı kesici kullanıyorummyani sabah akşam bla bla anlat ablat bitmez bence bir tane yanlış müdahale var ama ikna olmadı bir türlü bakalım kısmet artık parasını da verdim cayamıyorum da küçülttü dişleri. Gitmeye korkuyorum her defasında bir sğrğ iğne yaoıyor acıdan duramıyorum çünkü. Hayattan soğudum valla şansımın içine edeyim ne diyim . Kısmet artık şuan gebelik isteyecek kafada değilim o yüzden keyfe keder takılıyorum nasibimde varsa yazgımda varsa illa gelecek bişey vesile olacak zaten diyorum Allah a emanet artık

Stres yapıp umudunu kaybetme canım ben geçtiğimiz ay 26.gunde pik görmüştüm, bu ay 21. Normalde adetlerim duzenlidir ama böyle kafaya taktikca yumurtlayamadigimi fark ettim. Ne zaman umudu kesip bıraktım bı kaç gün içinde belirtiler oluştu pik gördüm. Stres çok etkiliyor ilacın da etkisi vardır tabii ikisi birleşince iyice gecikir sen hiç stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…