• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

men de bir burda deyecem olanda, bir de eşime deyerem, kese görene qeder anama da demeyi düşünmürem, prosta tek problem Eşim kendini zor tutar söyler diye qorxuram, mende dehşet göze gelenem, meselen sosyal medya aktiv istifade edirdim, ikimizin şeklini paylaşan kimi dalaşırdıq, test ettik bir defe, 1 hefte paylaşmadıq, oturduq dedik gel paylaşaq görek ne olacaq, yarım saat sonra heç neden girdik bir birimize))
Yoxe canım biz keseyide gördük ürek döyüntüsünüde gördük sadece yoldaşımin ailesinde Neve yoxdu eltim baldızım illerdi övlad isteyirler..biz deyende her kese yayıldı..başladılar bir bir zengler..amma men içimde hiss edirdim deyirdim neden hamiya dediniz.İndi hamile olan kimi 3 ay gözleyecem qarnım çıxana qədər susacam.Amma nezer var tebii men evvel daha Cox instaqramda paylaşırdım indi hedsiz azaltmışam.

Hahaha bizde öyleyiz özellikle eşimin tarafı 😂😂 Bi halası var geçen hazırlandım makyaj falan yaptım elimde de tabure vardı sen ne güzel olmuşsun dedi ve tabure elimden düştü 😂😂
hahaha göze bak ya )) bi de benim profil her kese açık ya, gizliden takip ediyorlar, kayınpederimin mesala ne paylaşsam haberi oluyor)) sıkıntı ne bileyim ya, Allah her kese istediği hayatı versin başkalarında gözü kalmasın

🤣 kız bu ekonomik krizde 1 tane yeter inanki😃 olsunda bitane gerisi Allah Kerim insan imreniyor tabi güzel şey çocuk geçen gün saatlerce ağladım belirsizliği asla sevmem elim teste de gitmedi eşimde dört gözle bekliyor 3 yıldır oda her seferinde test negatif diyorum zoruma gidiyor 🥹
sen doktora gidiyormuydun?

Yoxe canım biz keseyide gördük ürek döyüntüsünüde gördük sadece yoldaşımin ailesinde Neve yoxdu eltim baldızım illerdi övlad isteyirler..biz deyende her kese yayıldı..başladılar bir bir zengler..amma men içimde hiss edirdim deyirdim neden hamiya dediniz.İndi hamile olan kimi 3 ay gözleyecem qarnım çıxana qədər susacam.Amma nezer var tebii men evvel daha Cox instaqramda paylaşırdım indi hedsiz azaltmışam.
he oxumuşdum senin durumunu üreyim, Allah inşallah yeniden o duygunu yaşadacaq sene, mende azaltmışam paylaşımı, bizde de Onur bilse yayacaq hamıya)) qorxuram ona demeye de, onu da başa düşürem menden daha çox isteyir, bir gün ağladı biz niye çocuk yerine kedi seviyoruz deyir)))

hahaha göze bak ya )) bi de benim profil her kese açık ya, gizliden takip ediyorlar, kayınpederimin mesala ne paylaşsam haberi oluyor)) sıkıntı ne bileyim ya, Allah her kese istediği hayatı versin başkalarında gözü kalmasın
Amin gözü olanın gözü çıksın 😂😂

Evet canım gidiyorum pko var bende adet düzensizliği kilo vs
rahim filmi falan oldun mı? ben geçen bir video gördüm aslında pko interflite için en sevdikleri ve kolay tedavi olanıymış, çünki sorunun ne olduğunu iyi biliyorlar, aşılama genelde iyiymiş, valla o kadar araştırma yapıyorum ki beynim bozuldu))

he oxumuşdum senin durumunu üreyim, Allah inşallah yeniden o duygunu yaşadacaq sene, mende azaltmışam paylaşımı, bizde de Onur bilse yayacaq hamıya)) qorxuram ona demeye de, onu da başa düşürem menden daha çox isteyir, bir gün ağladı biz niye çocuk yerine kedi seviyoruz deyir)))
Amin Allah canım.Yox başa şal demesin menimkide qonşu iş yoldaşı hamiya dedi..indi o qədər peşmandı..hetda qaynatam dediki birde hamilelik olsa menede demeyin..yazığ ele sevinmişdi..He kişiler eledi..bax meselen biz ne qədər etdik olmadı..amma qismet buna şükür..tüp bebekle gelsin bebişler.

rahim filmi falan oldun mı? ben geçen bir video gördüm aslında pko interflite için en sevdikleri ve kolay tedavi olanıymış, çünki sorunun ne olduğunu iyi biliyorlar, aşılama genelde iyiymiş, valla o kadar araştırma yapıyorum ki beynim bozuldu))
Hayır canım Rahim filmi çekilemedim yurt dışında yaşıyorum burda yapmıyorlar benim tedavi olduğum yer öyle dedi ilerleyen zamanlarda Türkiye de çektirmeyi düşünüyorum pko evet doktorum da dedi en kolay gurup tedavi için bakalım neler olcak :)

Amin Allah canım.Yox başa şal demesin menimkide qonşu iş yoldaşı hamiya dedi..indi o qədər peşmandı..hetda qaynatam dediki birde hamilelik olsa menede demeyin..yazığ ele sevinmişdi..He kişiler eledi..bax meselen biz ne qədər etdik olmadı..amma qismet buna şükür..tüp bebekle gelsin bebişler.
inşallah bu defe tutacaq, sen get yat artıq sabah randevun var, oğlumunda şeklini atıp baxım feyziyab ol))

Eklentiler

• Ekran Resmi 2022-10-15 23.45.19.png
    Ekran Resmi 2022-10-15 23.45.19.png
    1 MB · Görüntüleme: 43
Ya bide kaynanam ve kayınpederim tutturmuş oğluna kardeş lazım diye çok istiyorsan sen Bi amca yap benim oğluma dimi (eşim tek erkek çocuk)
benimkiler o kadar yüzümü diyomiyorum, eşim kendiniz yapın diyor, bana asla laf söyletmez. hatta dün diyorki kızım bize torun vericek gelin bakalım ne zaman vericek, benim kulağım duymuyor cihaz kullanıyorum, duymadığımı biliyorlar, işime gelmeyince duymadım numarası yapıyorum))

Hayır canım Rahim filmi çekilemedim yurt dışında yaşıyorum burda yapmıyorlar benim tedavi olduğum yer öyle dedi ilerleyen zamanlarda Türkiye de çektirmeyi düşünüyorum pko evet doktorum da dedi en kolay gurup tedavi için bakalım neler olcak :)
inşallah senden de hayırlı haberler duyucaz

Back