- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.981
Hahaha çok iyibenimkiler o kadar yüzümü diyomiyorum, eşim kendiniz yapın diyor, bana asla laf söyletmez. hatta dün diyorki kızım bize torun vericek gelin bakalım ne zaman vericek, benim kulağım duymuyor cihaz kullanıyorum, duymadığımı biliyorlar, işime gelmeyince duymadım numarası yapıyorum))
2 pişik bir quş var bu evde))) tamam canım şirin yuxular hekimden çıxanda yaz bize deAmin Allah.Yaaaa ne gözelMen yatıme seher qalxa bilmeyecem.Yaxşi xeberle gel
İnşallah canım testin sonucunu paylaşırsan çok mutlu olurum merak ettim gerçekteninşallah senden de hayırlı haberler duyucaz
yarın atıcam inşallah canım, valla bi tık koyu görürsem kan vermeye koşarım, şuan 5-6 değere bile kabulum))İnşallah canım testin sonucunu paylaşırsan çok mutlu olurum merak ettim gerçekten
Haha normal yani bende öyle yapardımyarın atıcam inşallah canım, valla bi tık koyu görürsem kan vermeye koşarım, şuan 5-6 değere bile kabulum))
sizin sohbeti sevdim çok güzel azerice özellikle sizin yazışmaları okudum2 pişik bir quş var bu evde))) tamam canım şirin yuxular hekimden çıxanda yaz bize de
teşekkürler canımsizin sohbeti sevdim çok güzel azerice özellikle sizin yazışmaları okudum
bende de aynı durum, ben zaten gece uyumam sabah uyanmam, düzeltmem lazım bu durumuda, şuan tadını çıkarıyorumYa ben stresten yatamıyom ya siz
Ben az önce Bi şey araştırdım korktum bayabende de aynı durum, ben zaten gece uyumam sabah uyanmam, düzeltmem lazım bu durumuda, şuan tadını çıkarıyorum
Ben hani dedim ya 68 gündür adet olmuyorum bide sivilcelerim çıktı vücudum şişti diye polikistik over diye Bi şey olarak geçiyormuş yani şimdi ben hamile kalamicak mıyım Bi dahabende de aynı durum, ben zaten gece uyumam sabah uyanmam, düzeltmem lazım bu durumuda, şuan tadını çıkarıyorum
benimde 10 mart ve çarlatmadan sonra 11. gün aynı sizin gibi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
yok öyle bir şey polikistik over olub hamile kalan bi çok arkadaş vardı burdaBen hani dedim ya 68 gündür adet olmuyorum bide sivilcelerim çıktı vücudum şişti diye polikistik over diye Bi şey olarak geçiyormuş yani şimdi ben hamile kalamicak mıyım Bi daha
sabahı bekleyemedin galibaPredictorle yaptım kızlar evde 1 tane vardı kıyamadigim
iyi etiin canımuyanmışken yapım dedim canım
Hadi inşallah ben kendi kendime böyle bi tanı koydumyok öyle bir şey polikistik over olub hamile kalan bi çok arkadaş vardı burda
uykum var ve uyuyamıyorum yaaHadi inşallah ben kendi kendime böyle bi tanı koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?