- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.881
Hadi bakalım
Kız Allah senin iyiliğini versinValla ben bile heycanliyim senin icin canim. Artik regl ol da kilometreyi bir sifirla istiyorumreglin gecikmesi beni acaip gerer. Baskasinin reglinin gecikmesi de geriyormus beni onu anladim2
Benide ekler misiniz? 28 mart. Femara kullanıyorum bu ay. 14-15. Günüm olacak o günYaaaaa demesene öyle şapşal
Ben 35 yaşında olduğumdan ve 11 aydır bebiş düşündüğümüzde doktor istersen klomen başlayalım hızlandıralım süreci dedi. Öyle kullandım canım. Bildiğim kadarıyla hormonlarım normal, adetim düzenli, yumurtalamam var çatlıyor ama bakalım böyle birşey denedik geçtiğimiz ay. Bu ay da kist oluşmamışsa yine klomen kullanma ihtimalim var.Evet canım döngüm kısa benim. Tedavi mi görüyorsun canım hayırlı haberler olsun insallah
Benim 4 ay önce kimyasal geçirdim gene 76 ya geldi düştü de ondan tedbirli konuşuyo galibaBenimde gecikmemin 3 günü bugün kan verdim daha çıkmadı neden olumsuz konuştuki dr belki geç döllenmedir
Bende doktora gitcem eğerki bu sefer Bi şey demez muayene etmezse bende kafama göre ilaç kullanıcam az kaldıBen 35 yaşında olduğumdan ve 11 aydır bebiş düşündüğümüzde doktor istersen klomen başlayalım hızlandıralım süreci dedi. Öyle kullandım canım. Bildiğim kadarıyla hormonlarım normal, adetim düzenli, yumurtalamam var çatlıyor ama bakalım böyle birşey denedik geçtiğimiz ay. Bu ay da kist oluşmamışsa yine klomen kullanma ihtimalim var.
Aynı durum bende varEşim sürekli yumurtan çatladı mı diyip duruyor kafası çok karıştıbir türlü anlatamıyorum her gün bir yumurta var ve çatlıyor sanıyor galiba Şaka bir yana bugün kim çocuk sahibi olmak istiyorsa Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Bende iki ay önce yaşadım canım üzülme 2 sonraki değerine baksınlar bir bakalımBenim 4 ay önce kimyasal geçirdim gene 76 ya geldi düştü de ondan tedbirli konuşuyo galiba
HahahahAynı durum bende vareşime dedim ki çatlama iğnesi vurdurcam dedim niye gerek yok sen zaten çatlaksın diye dalga geçiyor onların gözünde ne haldeyiz
Allah Allah ilginç normalde burda kaç kere vermiştim 2 saat en geç 4 saatte çıkıyor du ben kanı 2 de verdim 4 de işleme kabul edilmiş ama yinede 6,7 saat ediyorCanım doktor bir arkadaşa hcg pozitif çıkınca tekrardan işleme alınıyormuş. O yüzden geç çıkıyor demiş
Demekki bu durumu tek yaşayan ben değilimHahahahyumurtan ne zaman çatlıyormuş diyor abuk sabuk sorular öğrenmiş bir benden birşeyler ben daha yeni idrak etmişim zaten
Büyük ihtimalle bi kaç günü değerlendirinKızlar şeffaf uzayan akıntım ve bel ağrım var döngümün 12.gunundeyim yumurtlama olabilir mi
Ayy test yaptında pozitif mi gördünAllah Allah ilginç normalde burda kaç kere vermiştim 2 saat en geç 4 saatte çıkıyor du ben kanı 2 de verdim 4 de işleme kabul edilmiş ama yinede 6,7 saat ediyorilkkez başıma geliyor sağlık ocağında verseydim aynı hesap olurmuş şurda ne kaldı sabaha uyucaz zaten
Canim yarin degerlendirirsiniz. Hemen umudunu kaybetme. Vardir bunda bir hayir. Belki yarınki dogrudan denk gelir yumurtaya. Hem pikten sonraki günler onemli demiyorlar mi zaten?Kızlar bugün pikti ve değerlendiremedik,eşim stres yaptı sanirimo kadar üzülüyorum ki nasip değilmiş diyorum artık her ay bisey oluyor ve hamilelik olmuyor. Direkt kırmızıları yedim gözüyle bakıyorum. Bir gün güzel bir haber alabilirim İnşallah. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
canım ben bu gün yaptım böyle çıktı, 23 şubatta oldum iğneyiKızlar ovitrellenin 11/12ci gününde olup test yapan varmı ? korkudan yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?