• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım oturdum hüngür hüngür ağladım artık dayanamadım. Ayda 1-2 günü değerlendiremedik diye 1 ay atıyor. Değerlendirir miyiz bilmiyorum artık o kadar moralim bozuk ki. Yumurtlama günü olduğunu biliyor ya artık kafasında stres yapar belki
Öncelikle bir kendini toparla. Bazen oluyor insana böyle umutsuzluk, hayal kırıklığı, tıbbi şeylerin yanında bir de kocayla uğraşma derdi vs.
Daha hiç bir şey için de geç değil dediğim gibi. Yarını değerlendirin mutlaka. Bakarsın gece uyku tutmaz :D daha gece bitmedi.

Öncelikle bir kendini toparla. Bazen oluyor insana böyle umutsuzluk, hayal kırıklığı, tıbbi şeylerin yanında bir de kocayla uğraşma derdi vs.
Daha hiç bir şey için de geç değil dediğim gibi. Yarını değerlendirin mutlaka. Bakarsın gece uyku tutmaz :KK70: daha gece bitmedi.
Aynen biz burdayız seninleyiz
İnşallah canım çok teşekkür ederim desteklerin için 🌸

Daha hiç bir şey için de geç değil dediğim gibi. Yarını değerlendirin mutlaka. Bakarsın gece uyku tutmaz :D daha gece bitmedi.
Canim az önce oturdum konuştum, konuşurken dayanamadım ağladım zitlastim falan sanmıyorum artık değerlendirme falan olacağını:) bendeki bu sinir stresle çocuk falan tutunmaz zaten. Zamanı değilmiş diyorum hep bir şey oluyor ve degerlendiremiyoruz nasip değilmiş daha demek ki

İnşallah canım benimde var kist kafana takma çoğu kadında var artık bu yediğimiz içtiklerimiz den oluyor
canım her iki tarafta var, bi de multikistmiş, bi kaç yumurtanın birleşmesi, bi de rahim inceydi, hatta iğneyi yapmıcaktım, dedim ne kaybedersen yap gitsin, yapmasaydım keşke yapsaydım dicekdim, bakalım nasıl olcak, bi de 8 mart evlilik yıldönümüz , 2 senemiz doluyor, muhteşem bir hediye olur olursa

Arkadaşlar adetim e 4 gün kaldı. 3 yıldır aşırı kafama takma sonucu sürekli belirtilerim oluyordu ama bu sefer 3 gündür sürekli uyuyorum,kabızlık ve ne yesem midem şişiyor sanki inşallah artık olur. Bu belirsizliklerden bunaldım artık

canım her iki tarafta var, bi de multikistmiş, bi kaç yumurtanın birleşmesi, bi de rahim inceydi, hatta iğneyi yapmıcaktım, dedim ne kaybedersen yap gitsin, yapmasaydım keşke yapsaydım dicekdim, bakalım nasıl olcak, bi de 8 mart evlilik yıldönümüz , 2 senemiz doluyor, muhteşem bir hediye olur olursa
Ay canım hem 8 Mart kadınlar günü hemde evlilik yıl dönümü inşallah vardır bence içini rahat tut kistler engel olsaydı doktorun böyle birşey sana önermezsin zaten 🥰🙏🏼 sonuç alırsan yaz haberleşelim merak ettim

Bu arada benimde modum düştü göğüs hassasiyeti var hafif adete 10/11 gün var pko olduğu için bi kaç gün gecikme olabiliyor geçen ayda tam umutlandım adet oldum🤦🏻‍♀️

Back