- 22 Şubat 2023
- 10.225
- 11.344
- 218
- 38
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.861
YaaaCanim bugün pozitif gördümsağlıkla artar inşallah
İnşallah bakalım 13 de randevum var bakalım heyecanlıyım ama niye heyecanlıyım onuda bilmiyorum ki,Gel gel şöyle yanımızaEvet senin de her an başında sonunda alabiliriz güzel haberini canım
Kesinlikle çilekeş kadınlarAh ah olsa bi dert olmasa bi dertt değişmeyen tek şey hep kadınlar çekiyor
İnşallah güzel haberlerini alırız o gün canımİnşallah bakalım 13 de randevum var bakalım heyecanlıyım ama niye heyecanlıyım onuda bilmiyorum ki,gğzel
Canım çatlatma iğnesi olduysan 14 gün beklemen lazım. Hiç acele etme. Yalancı pozitifi görebilirsin bu kadar hormona. 6. Günde daha çıkmaz gebelik.Aşılama dan sonra 6 günüm progestan kullanıyorum çok fazla yan etkisi oldu . Yoksa hamile olma ihtimalim var mı acaba test yapsam mı kızlar
Yok canım yazıyor ama çıkmamış naptılar kanımıUmarım hcg istemeyi unutmamışlardır
Gerçekten öyle çift dikişliyiz:)Bu dörtlüden umutluyum. Çift dikişliyiz biz bu ay.
Cnm 6. Gün bebiş çıkmazki kanda.Aşılama dan sonra 6 günüm progestan kullanıyorum çok fazla yan etkisi oldu . Yoksa hamile olma ihtimalim var mı acaba test yapsam mı kızlar
Valla ben bile heycanliyim senin icin canim. Artik regl ol da kilometreyi bir sifirla istiyorumİnşallah bakalım 13 de randevum var bakalım heyecanlıyım ama niye heyecanlıyım onuda bilmiyorum ki,
İnsallah canım
İlla mart diyoruz yani
İnşallah umut doldu Bi an içimeİnşallah güzel haberlerini alırız o gün canım
Canım doktor bir arkadaşa hcg pozitif çıkınca tekrardan işleme alınıyormuş. O yüzden geç çıkıyor demişYok canım yazıyor ama çıkmamış naptılar kanımı
Evet canım döngüm kısa benim. Tedavi mi görüyorsun canım hayırlı haberler olsun insallahSenin de döngün kısa o zaman canım. Birlikte güzel haberlerimizi alırız inşallah Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. Geçen ay klomen kullanmıştım.
Tamm görüntü ekranı alayım
Allah Allah çok ilginç ya merakta bıraktılar vallaYok canım yazıyor ama çıkmamış naptılar kanımı
Yaaa ahahahahaAynen canım yarın sabah idrarda koyulasma bakarım Dr um cuma ver dedi kan kan için de cumaya kadar beklemeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?