- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.641
İceride zaten sperm olacak dollenirse dollenebilir dimi kaçırmak istemiyorum ama yanlış bişey de yapmak istemiyorum, ben de ptesi-cars şeklinde düşünmüştümCnm bnce bu gce ve Çarsamba gce değerlendir
2 gün pik kalabılır
Aslında benim eşimde sorun yok ama ben jelin yine de faydalı olacağına inanıyorum inşallah olur
TeşekkürlerAfiyet olsun
Ay 3 günlük dünyaBen de regl olunca yiyemedigim ne varsa yiyorumilk ay çok dikkat etmiştim herşeye ama şimdi o kadar dikkat etmiyorum
Cnm bnde çay kahve ve neskaffe cok tüketiyordumaynen bende de bu şekilde, hamile kalırsak bırakırız artıkkahve yine bırakılırda bende sigarada var ve ben kendimi sigarasız hayal bile edemiyorum, nasıl yapıcam bilmiyorum, sigaraya karşı hiç dayanmam yok
Mayonezi sıkarken gözümün içine bakıyor eşim afiyet olsun diyeAy 3 günlük dünya
Cnm şimdi bu gce ilişki yapİceride zaten sperm olacak dollenirse dollenebilir dimi kaçırmak istemiyorum ama yanlış bişey de yapmak istemiyorum, ben de ptesi-cars şeklinde düşünmüştüm
Bugün tamam zatenCnm şimdi bu gce ilişki yap
Yarında pik olabılır
E Busefer yarında yapim diceksin
Oburgun çatlama görürsen onuda yapim dıceksın, olmaz
İçin rahat olsun bu gce ve Çarsamba gecesi yap
Bu arada ovu testlerınizı herzamn akşam 10 gbi yapın
Ona göre ilişkiye girersiniz
Şubat ayında mi kimyasal geçirdin canımHm cok tuhaf ilk kez oyle oldu canm cunku yada gecen ay kimyasaldi ondan llablrmi diye ya neden acaba ay insallah hamileyzdr ya
Bu benim ya..regl olunca çips yiyorumVallahi ben regl olunca cips yedim
SanmıyorumSperm kalitesi için sıkıntı olmaz mı
Sen çoxdan yaşayansan burda yegin..sigara bizlerde özün bilirsen çox azdıaynen bende de bu şekilde, hamile kalırsak bırakırız artıkkahve yine bırakılırda bende sigarada var ve ben kendimi sigarasız hayal bile edemiyorum, nasıl yapıcam bilmiyorum, sigaraya karşı hiç dayanmam yok
Bi sefer gittim muayene etmedi 16 martta gitcem bakalımDr'a gittiniz mi? Çok fazla 68 gün ya inşallah en kısa sürede olursunuz
etıketle benıde kuzum gozum sende :)Verdim canım bekliyorum
Hadi hayırla inşallah bekliyoruzKan verdim kızlar bekliyorum sonucu ilk sizinle paylaşirim inşallah
AhahahahhaMayonezi sıkarken gözümün içine bakıyor eşim afiyet olsun diyeilk ay bı görsen sanki çocuk hemen olacak gibi doğru dürüst çay içmiyorum çikolata desen yok çocuk olunca bırakırız herşeyi
Napalım onu yeme bunu yeme bizde sinirimizi cipsten çıkarıyoruz regl oluncaBu benim ya..regl olunca çips yiyorum
Evet yarın çatlarsa yarını mecbur değerlendircenBugün tamam zaten
Yarın pik görürsem Çarşamba yapiyim ama yarın çatlarsa yarını da değerlendireyim dimi
durumu bizimle de paylaşın merak ettim bendeBi sefer gittim muayene etmedi 16 martta gitcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?