• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim pco var bende adet söktürücü olmadan adet goremiyorum. Femara kullandım yumurta geliştirmek için bugün doktora gittim ultrason da gorunmedi alttan muayene oldum sağ ve solda birer tane 18 ve 21lik 2 tane yumurta gelişmiş bugün çatlatma iğnesi olucam sizce gebe kalma ihtimalim kaçtır 2 yumurta ile

Kızlar birşey sorabilir miyim? Şimdi ovulasyon yapsam ilk idrarla yapmayın deniyor ya. Peki ilk değilde mesela sabahtan 2.ile yapsam oluyor mu? İlk yapılmama sebebi de nedir anlamıyorum gerçi

Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim pco var bende adet söktürücü olmadan adet goremiyorum. Femara kullandım yumurta geliştirmek için bugün doktora gittim ultrason da gorunmedi alttan muayene oldum sağ ve solda birer tane 18 ve 21lik 2 tane yumurta gelişmiş bugün çatlatma iğnesi olucam sizce gebe kalma ihtimalim kaçtır 2 yumurta ile
Cnm bnde de 2 yumoş vardı
Biri 21
Biri 18
İğne oldum bugun 5. Gunum
İnşallah çatlamış TIR ve hamiş kalırız
Bu işler bellı olmuyor
Kesın çatlıcak yada çatlasada hamiş kalcaz dıye bısey yok
Bunu bilemeyiz
Rabbım in takdırı
Bu mubarek kandil gunu dualarımızı kabul etsın inşallah🙏
Kızlar Meryem süresi okuyun
Ben 3 aydır hergun okuyorum

Cnm sen rahim ince demişsin
Doktor iğneden sonra rahim kalınlaşma sı için progestan vermedımı?
Bna verdi
Bi sorsana doktora
canım ben araştırmaya gidiyorum, pek ilgilenmiyyorlar, 20i rahim kalınlığı 6mm, yumurta 17-18 mmdi, 23ü bekle iğne ol dedi, 23e kalınlaşır dedi, bu ay böyle oldu, bundan önceki aylar normaldi kalınlığı

Kızlar birşey sorabilir miyim? Şimdi ovulasyon yapsam ilk idrarla yapmayın deniyor ya. Peki ilk değilde mesela sabahtan 2.ile yapsam oluyor mu? İlk yapılmama sebebi de nedir anlamıyorum gerçi

Okuldaşım 🤣💜 iki ilişki ile gebe kalan arkadaşım vardı ya o hep akşamları yapmış çünkü zaten ilişki de akşam olacaktı ondan aksama bıraktım dedi

Canım inşallah 💜 kan verdim test umarım yalancı cizgi değildir. Gynoseed jel kullandım bak bence o faydalı oldu varsa
2 ay kullandım canım ama olmadı bu kadar denemelerden sonra çok şey öğrendim🤦🏻‍♀️sende eşte sorun olduğu için kalamıyordun ve + vitaminler etki etmiş kesin eminim hatda☺️

Okuldaşım 🤣💜 iki ilişki ile gebe kalan arkadaşım vardı ya o hep akşamları yapmış çünkü zaten ilişki de akşam olacaktı ondan aksama bıraktım dedi
🧡 Bizim ortak da tanıdığımız çoktur 😂😂 ama sal dan birini görmek 🧡🧡🧡🧡 o zaman okul dönüşü yapayım 5 de. Hani bazen diyorlar ya böyleydi akşam pik oldu onu kaçırmamak için napsam diye planlıyordum da 😂

Back