- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.541
Merhaba beni ekmedimiz galiba 10 şubat başlangıç 16 şubat bitiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklediğin adet ne zaman canımMerhaba beni ekmedimiz galiba 10 şubat başlangıç 16 şubat bitiş
Kistin çatlaması için mi iğne verdi doktor acaba klomen ne için kullanılıyocanım bende bu ay vardı kist hatta her iki tarafda takip, klomen ve çatlama iğnesi oldu
11 martbeklediğin adet ne zaman canım
ekledim şimdi11 mart
yumurtanın çatlaması için canımKistin çatlaması için mi iğne verdi doktor acaba klomen ne için kullanılıyo
ÇatKistin çatlaması için mi iğne verdi doktor acaba klomen ne için kullanılıyo
Teşekkür ettimekledim şimdi
Koyulaşma bariz belli canımkızlar bu gün iğnenin 11 ci günü, bu günün testiyle dünün testini atıyorum baksanıza koyulaşma olmuşmu hiç
Cnm sen rahim ince demişsinyumurtanın çatlaması için canım
Canım inşallah kan verdim test umarım yalancı cizgi değildir. Gynoseed jel kullandım bak bence o faydalı oldu varsaCanım bence vardır seni hamiş görünce tüp bebeğe gitmekten vazgeçmek içimden geldi
Cnm bnde de 2 yumoş vardıArkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim pco var bende adet söktürücü olmadan adet goremiyorum. Femara kullandım yumurta geliştirmek için bugün doktora gittim ultrason da gorunmedi alttan muayene oldum sağ ve solda birer tane 18 ve 21lik 2 tane yumurta gelişmiş bugün çatlatma iğnesi olucam sizce gebe kalma ihtimalim kaçtır 2 yumurta ile
canım ben araştırmaya gidiyorum, pek ilgilenmiyyorlar, 20i rahim kalınlığı 6mm, yumurta 17-18 mmdi, 23ü bekle iğne ol dedi, 23e kalınlaşır dedi, bu ay böyle oldu, bundan önceki aylar normaldi kalınlığıCnm sen rahim ince demişsin
Doktor iğneden sonra rahim kalınlaşma sı için progestan vermedımı?
Bna verdi
Bi sorsana doktora
Kızlar birşey sorabilir miyim? Şimdi ovulasyon yapsam ilk idrarla yapmayın deniyor ya. Peki ilk değilde mesela sabahtan 2.ile yapsam oluyor mu? İlk yapılmama sebebi de nedir anlamıyorum gerçi
Tamam teşekkür ederimyumurtanın çatlaması için canım
2 ay kullandım canım ama olmadı bu kadar denemelerden sonra çok şey öğrendimsende eşte sorun olduğu için kalamıyordun ve + vitaminler etki etmiş kesin eminim hatdaCanım inşallah kan verdim test umarım yalancı cizgi değildir. Gynoseed jel kullandım bak bence o faydalı oldu varsa
Bizim ortak da tanıdığımız çoktur ama sal dan birini görmek o zaman okul dönüşü yapayım 5 de. Hani bazen diyorlar ya böyleydi akşam pik oldu onu kaçırmamak için napsam diye planlıyordum daOkuldaşım iki ilişki ile gebe kalan arkadaşım vardı ya o hep akşamları yapmış çünkü zaten ilişki de akşam olacaktı ondan aksama bıraktım dedi