💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

biliyorum baby okudum burda, çok yazmasamda tüm yorumları okuyorum))) yanlış hatırlamıyorsam bebekheyecani yazmışdı şirkete.. koyulaşma olursa aslında doğru olur diye düşünyorum

Merhaba kızlar bugün adet gecikmesinin 8. günündeyim sol tarafımda ağrı arttı bacağıma da vurunca acile gidiyim dedim gittim kan verdim sistem mi ne yokmuş sabah iki kre kan aldılar saat 12 civarıydı halende çıkmadı kafayı yiyeceğim.

Bi şey sorucam ben şimdi eczaneye gitsem duphastonu reçetesiz veriyorlar mı ve hamile kalmama yardımcı olur mu

İlk ay hemen kalamayan da çok var ama genel olarak çok memnun olan kişi gördüm ben de ilk kez denicem inşallah tutar bu ay da ben de burdan söylerim işe yaradığını
Kullandığınız jel bir gebenin günlüğü sayfasına mı ait bende aldım ancak yumurtlama görünce deneyeceğim. Memnun kaldınız mı ?

Kızlar ateş takibiyle yumurtlama yapanlar doğru sonuç alıyor mu acaba yani ovulasyonlada destekleniyor mu ? Bende denemek istiyorum en doğru ölçüm hangi saatler merak ediyorum.

Benim kız gösteriyordu oğlum oldu çok inanmamak lazım canım böyle şeylere

Bende gidip alayım yarın inşallah işe yarar
Canım sana doktor mu vermişti? Doktor vermediyse kafana göre alıp kullanma derim çünkü. Bir de öyle istediğin an içemiyorusun. Mesela bana reglin 16. günü sabah akşam içmeye başlayacaksın demişti.

Kullandığınız jel bir gebenin günlüğü sayfasına mı ait bende aldım ancak yumurtlama görünce deneyeceğim. Memnun kaldınız mı ?
Ben de henüz kullanmadım ilk kez bu ay yumurtlama dönemi kulkanacağım ve evet birebenin günlüğü sayfasından aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…