- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.241
Erkek nasıl belirliyor
biliyorum baby okudum burda, çok yazmasamda tüm yorumları okuyorum))) yanlış hatırlamıyorsamAynen haklısın canım ama bu formda artımedin bu testinden böyle çok pozitif görüp kanda negatif gören oldu hatta bu test şikayet edildi artımede. Keske adet geçmesini bekleyebilsekAllah hepimize sabır versin ve gönlündekini hayırlısı ile versin inşallah
Hayırlıyla bana Bi kız çocuğu versin rabbim sağlıklı bir şekilde
Bebeğe anneden sadece X kromozomu gelir.
Babadan X kromozomu gelirse kız Y kromozomu gelirse erkek bebek olur.
Bi şey sorucam ben şimdi eczaneye gitsem duphastonu reçetesiz veriyorlar mı ve hamile kalmama yardımcı olur muCanım ikisinin farklı ilaçlar olduğunu biliyorum. Ancak duphastonu daha çok adet döngüsünü düzenlemesi için verdiklerini biliyorum. Tarlusal ise adet söktürücü diye biliyorum. Keşke başka eczaneye baksaydın. Ayrıca duphaston rahim içini bebeğin tutunabilmesi için el verişli hale getiriyor diye biliyorum. Doktorum hamilelik oluşursa bebek tutunabilsin diye veriyorum demişti bana.
Ama bebeğin yok ise sıkıntı yapma. Ancak doktoruna da söyle çekinmeden, bilsin.
Kullandığınız jel bir gebenin günlüğü sayfasına mı ait bende aldım ancak yumurtlama görünce deneyeceğim. Memnun kaldınız mı ?İlk ay hemen kalamayan da çok var ama genel olarak çok memnun olan kişi gördüm ben de ilk kez deniceminşallah tutar bu ay da ben de burdan söylerim işe yaradığını
Veriyorlar. Bana doktor verdiği için kullanıyorum ama bazı aylar üşeniyorum gidip yazdırmaya parayla alıyorumBi şey sorucam ben şimdi eczaneye gitsem duphastonu reçetesiz veriyorlar mı ve hamile kalmama yardımcı olur mu
Nedir ne işe yarar pekiVeriyorlar. Bana doktor verdiği için kullanıyorum ama bazı aylar üşeniyorum gidip yazdırmaya parayla alıyorum
Ben kimyasal geçirdiğim de verdi. Hem regl düzenlemesi için hem de bebek olursa tutunması içinNedir ne işe yarar peki
Bende gidip alayım yarın inşallah işe yararBen kimyasal geçirdiğim de verdi. Hem regl düzenlemesi için hem de bebek olursa tutunması için
Dün ve bugün değerlendirdik inşallah olur bu sefer:)Çatlamış cnm
Dün ve bugün değerlendirdik inşallah olur bu sefer:)Evet canım olmuş. Bugünü değerlendirin mutlaka.
İnşallah tutar güzel haberlerinizi bekliyoruz :)İlk ay hemen kalamayan da çok var ama genel olarak çok memnun olan kişi gördüm ben de ilk kez deniceminşallah tutar bu ay da ben de burdan söylerim işe yaradığını
Benim kız gösteriyordu oğlum oldu çok inanmamak lazım canım böyle şeylereKızlar bu ay gebelik oluşmadı diye bir yandan da sevinmedim değil aslında zamanım çok yok biliyorum yaşımdan dolayı ama ben kız bebek istiyorum Allah’ın izniyle ve Çin takvimi de Rus takvimi de şubat ayı için erkek bebek gösteriyordu ama mart ayında oluşan gebelik kız bebeği gösteriyor tabiki Allah neylerse güzel eyler elbette siz ne düşünüyorsunuz bu konuda inanıyor musunuz bu cinsiyet takvimlerine?
Canım o kadarını bilmiyorum.Bi şey sorucam ben şimdi eczaneye gitsem duphastonu reçetesiz veriyorlar mı ve hamile kalmama yardımcı olur mu
Canım sana doktor mu vermişti? Doktor vermediyse kafana göre alıp kullanma derim çünkü. Bir de öyle istediğin an içemiyorusun. Mesela bana reglin 16. günü sabah akşam içmeye başlayacaksın demişti.Bende gidip alayım yarın inşallah işe yarar
Bana da böyle söylediCanım sana doktor mu vermişti? Doktor vermediyse kafana göre alıp kullanma derim çünkü. Bir de öyle istediğin an içemiyorusun. Mesela bana reglin 16. günü sabah akşam içmeye başlayacaksın demişti.
Kaç yaşındasınızYaşımdan dolayı
Ben de henüz kullanmadım ilk kez bu ay yumurtlama dönemi kulkanacağımKullandığınız jel bir gebenin günlüğü sayfasına mı ait bende aldım ancak yumurtlama görünce deneyeceğim. Memnun kaldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?