- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.221
Kizlar yumurtlamadan bir gün önce ve yumurtlama günü iliski oldu ama catlayinca olmadi sizce kacirmiş olabilir miyim yoksa sanş var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sınırlandırma kendini. Allahım en doğru zamanda verir inşallah. Bazen bizler de sınanıyoruz.Merhabalar bende dün gece kırmızıları gördüm bu ay son kez deneyeceğim demiştim ama acaba bir şans daha mı versem kendime
Evet canım olmuş. Bugünü değerlendirin mutlaka.Merhaba kızlar.dun sabah+akşam+gece ve bugün sabahin ovulasyon testleri bunlar, catlama olmuş mu sizce?
İnşallah tutmuştur canım. Bu arada yumurtladıktan sonra yumurta 24 saate kadar yaşayabiliyor. yumurtladığın gün ilişki olduysa sorun yapmana gerek yok zaten. Çatlama denen şey tıbbi olarak yumurtanın yumurtalıktan kendini dışarıya atması anlamına geliyor. Yumurtladıktan sonra da yumurta döllenemezse sizlere ömür. İçini ferah tut.Kizlar yumurtlamadan bir gün önce ve yumurtlama günü iliski oldu ama catlayinca olmadi sizce kacirmiş olabilir miyim yoksa sanş var mi?
Insllah canimmİnşallah tutmuştur canım. Bu arada yumurtladıktan sonra yumurta 24 saate kadar yaşayabiliyor. yumurtladığın gün ilişki olduysa sorun yapmana gerek yok zaten. Çatlama denen şey tıbbi olarak yumurtanın yumurtalıktan kendini dışarıya atması anlamına geliyor. Yumurtladıktan sonra da yumurta döllenemezse sizlere ömür. İçini ferah tut.
Üzülmüyorum canım hayırlısı neyse o olsunOlsa çıkardı şimdiye canım. Üzülme sakın, hayırlısıyla en doğru zamanda gelecek sana.
İlk ay hemen kalamayan da çok var ama genel olarak çok memnun olan kişi gördüm ben de ilk kez denicem inşallah tutar bu ay da ben de burdan söylerim işe yaradığınıGynoseed jel ben geçen ay kullanmıştım ama gebe kalmadım bu ay kullansam mı bilmiyorum memnun olan çok var mı
Orası öyle canım hayırlısı bu ay son takibimdi. Takio etmeyi bırakacağım. Ne zaman istiyorsa o zaman gelsin bebişimHayırlısı canım.. Allahtan ümit kesilmez
başka marka yoktu bunu aldım, zaten kırmızı çıkarana kadar inanmamArtımed ise bu testten uzak dur kardeşim
Canım inanma bunlara. Benim arkadaşım çin takimine baktı kız istediği için ve oğlu oldu. Tamamen yanlış. Zaten kadın değil erkek belirliyor cinsiyeti.Kızlar bu ay gebelik oluşmadı diye bir yandan da sevinmedim değil aslında zamanım çok yok biliyorum yaşımdan dolayı ama ben kız bebek istiyorum Allah’ın izniyle ve Çin takvimi de Rus takvimi de şubat ayı için erkek bebek gösteriyordu ama mart ayında oluşan gebelik kız bebeği gösteriyor tabiki Allah neylerse güzel eyler elbette siz ne düşünüyorsunuz bu konuda inanıyor musunuz bu cinsiyet takvimlerine?
İnanmiyorum ben sonucta ayni yil dogumlu, ayni ay gebe kalan her kadinin bebeginin ayni cinsiyette olmasi gerekirdi. Ama bakmasi yorumlamasi fln eglenceli diye arkadaslarla bakip cikarimlar yapariz.Kızlar bu ay gebelik oluşmadı diye bir yandan da sevinmedim değil aslında zamanım çok yok biliyorum yaşımdan dolayı ama ben kız bebek istiyorum Allah’ın izniyle ve Çin takvimi de Rus takvimi de şubat ayı için erkek bebek gösteriyordu ama mart ayında oluşan gebelik kız bebeği gösteriyor tabiki Allah neylerse güzel eyler elbette siz ne düşünüyorsunuz bu konuda inanıyor musunuz bu cinsiyet takvimlerine?
Erkek nasıl belirliyorCanım inanma bunlara. Benim arkadaşım çin takimine baktı kız istediği için ve oğlu oldu. Tamamen yanlış. Zaten kadın değil erkek belirliyor cinsiyeti.
Bu test beni iki ay ağlattı kuzum böyle bariz silik çıktı hamileyim ve kimyasal oldum sandım bir daha öyle olunca direkt kan verdim negatif çıktı. Bu testi adetin 5. Günü yaptım sırf merakımdan yine silik mi çıkacak diye o zaman bile silik çıktı. İnsanların umutları ile oynuyorlar o yüzden gördüğüm büyün anne adaylarını bu test için uyarıyorum. İnşallah bebeğin seninledir bunu canı gönülden diliyorum. Sadece daha güvenilir test ile dene canımbaşka marka yoktu bunu aldım, zaten kırmızı çıkarana kadar inanmam
Amin inşallah canım benim çok sağ ol dua et nolurRabbim mükâfatını versin inşallah emeklerinin
canım ben zaten bunu çizgiden kabul etmedim, ama başka testde alıcam teşekkürler canım, benim keçen ay bebetime silik çıkardı, artimed neqativ, valla bilemiyorsun ki, en sağlıklısı adet geçince kan vermek, ama o kırmızıyı görmek istiyor insanBu test beni iki ay ağlattı kuzum böyle bariz silik çıktı hamileyim ve kimyasal oldum sandım bir daha öyle olunca direkt kan verdim negatif çıktı. Bu testi adetin 5. Günü yaptım sırf merakımdan yine silik mi çıkacak diye o zaman bile silik çıktı. İnsanların umutları ile oynuyorlar o yüzden gördüğüm büyün anne adaylarını bu test için uyarıyorum. İnşallah bebeğin seninledir bunu canı gönülden diliyorum. Sadece daha güvenilir test ile dene canım
Aynen haklısın canım ama bu formda artımedin bu testinden böyle çok pozitif görüp kanda negatif gören oldu hatta bu test şikayet edildi artımede. Keske adet geçmesini bekleyebilsek Allah hepimize sabır versin ve gönlündekini hayırlısı ile versin inşallahcanım ben zaten bunu çizgiden kabul etmedim, ama başka testde alıcam teşekkürler canım, benim keçen ay bebetime silik çıkardı, artimed neqativ, valla bilemiyorsun ki, en sağlıklısı adet geçince kan vermek, ama o kırmızıyı görmek istiyor insan