• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aynen haklısın canım ama bu formda artımedin bu testinden böyle çok pozitif görüp kanda negatif gören oldu hatta bu test şikayet edildi artımede. Keske adet geçmesini bekleyebilsek😅 Allah hepimize sabır versin ve gönlündekini hayırlısı ile versin inşallah 🤲🏻🌸
biliyorum baby okudum burda, çok yazmasamda tüm yorumları okuyorum))) yanlış hatırlamıyorsam bebekheyecani bebekheyecani yazmışdı şirkete.. koyulaşma olursa aslında doğru olur diye düşünyorum

Merhaba kızlar bugün adet gecikmesinin 8. günündeyim sol tarafımda ağrı arttı bacağıma da vurunca acile gidiyim dedim gittim kan verdim sistem mi ne yokmuş sabah iki kre kan aldılar saat 12 civarıydı halende çıkmadı kafayı yiyeceğim.

Canım ikisinin farklı ilaçlar olduğunu biliyorum. Ancak duphastonu daha çok adet döngüsünü düzenlemesi için verdiklerini biliyorum. Tarlusal ise adet söktürücü diye biliyorum. Keşke başka eczaneye baksaydın. Ayrıca duphaston rahim içini bebeğin tutunabilmesi için el verişli hale getiriyor diye biliyorum. Doktorum hamilelik oluşursa bebek tutunabilsin diye veriyorum demişti bana.
Ama bebeğin yok ise sıkıntı yapma. Ancak doktoruna da söyle çekinmeden, bilsin.
Bi şey sorucam ben şimdi eczaneye gitsem duphastonu reçetesiz veriyorlar mı ve hamile kalmama yardımcı olur mu

İlk ay hemen kalamayan da çok var ama genel olarak çok memnun olan kişi gördüm ben de ilk kez denicem 🙏 inşallah tutar bu ay da ben de burdan söylerim işe yaradığını ☺️
Kullandığınız jel bir gebenin günlüğü sayfasına mı ait bende aldım ancak yumurtlama görünce deneyeceğim. Memnun kaldınız mı ?

Kızlar ateş takibiyle yumurtlama yapanlar doğru sonuç alıyor mu acaba yani ovulasyonlada destekleniyor mu ? Bende denemek istiyorum en doğru ölçüm hangi saatler merak ediyorum.

Kızlar bu ay gebelik oluşmadı diye bir yandan da sevinmedim değil aslında zamanım çok yok biliyorum yaşımdan dolayı ama ben kız bebek istiyorum Allah’ın izniyle ve Çin takvimi de Rus takvimi de şubat ayı için erkek bebek gösteriyordu ama mart ayında oluşan gebelik kız bebeği gösteriyor tabiki Allah neylerse güzel eyler elbette siz ne düşünüyorsunuz bu konuda inanıyor musunuz bu cinsiyet takvimlerine? 🤔
Benim kız gösteriyordu oğlum oldu çok inanmamak lazım canım böyle şeylere

Bende gidip alayım yarın inşallah işe yarar
Canım sana doktor mu vermişti? Doktor vermediyse kafana göre alıp kullanma derim çünkü. Bir de öyle istediğin an içemiyorusun. Mesela bana reglin 16. günü sabah akşam içmeye başlayacaksın demişti.

Kullandığınız jel bir gebenin günlüğü sayfasına mı ait bende aldım ancak yumurtlama görünce deneyeceğim. Memnun kaldınız mı ?
Ben de henüz kullanmadım ilk kez bu ay yumurtlama dönemi kulkanacağım ☺️ ve evet birebenin günlüğü sayfasından aldım

Back