- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.585
- 63
- 28
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.261
İnşallah inşallah 19 aydır evliyim daha hiç hamile kalamadım inşallah bu ay olacakİnşallah tutar güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah 19 aydır evliyim daha hiç hamile kalamadım inşallah bu ay olacakİnşallah tutar güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Merhaba, 6 gün bazılarında silik çizgiyle belli ediyor ama en doğrusu tabi ki bat zamanı oluyorKızlar merhaba
Reglme 6 gün var beyaz kokusuz akıntı var ve alt karında şişlikte hissediyorum 2 senedir deniyoruz o yüzden eşimde tarihleri net biliyorum bende var ise sürpriz yapmak istiyorum test yapsam çıkar mı çok mu erken olur?
Yok doktor vermediCanım sana doktor mu vermişti? Doktor vermediyse kafana göre alıp kullanma derim çünkü. Bir de öyle istediğin an içemiyorusun. Mesela bana reglin 16. günü sabah akşam içmeye başlayacaksın demişti.
bat ne pekibebekheyecani İyi geceler, ben de aranıza katılıp sizinle umut içinde beklemek istiyorum. Sat: 4.3.2022
tarihlerini söyler misin :)Bende geldim bende
Bence var gibi ama sen yine yarını bekle ne olur ne olmazfnd_50 canım bugün acile gittim rahatsızdım ilaç yazdı dr eczaneden gebelik testi de aldım bana çok koyu gelmedi ama bilemedim yarın kan vericem zaten
Hamilelik var canım reglime 3 kala silik çizgiyle öğrendim bu kaç gündür koyulaşmaya takip ediyordum çok koyulaşma olmamış gibi geldi ama kan testinde daha net öğrenicez yarın artıkBence var gibi ama sen yine yarını bekle ne olur ne olmaz
Adet oldum cnmBenim de 21iydi yumurtlama. Geç döllenmeyse 5. Haftada bile öğrenen oluyor. Umudumuzu kaybetmeyelim canım.
tarihler doğru muBenide ekler misin sat 01.03.2023 bat 06.03.2023 hadi hayırlısı
Evet koyulaşma olmamış ama olsun dert etme en azından hamilesinHamilelik var canım reglime 3 kala silik çizgiyle öğrendim bu kaç gündür koyulaşmaya takip ediyordum çok koyulaşma olmamış gibi geldi ama kan testinde daha net öğrenicez yarın artık
bat ne pekibebekheyecani İyi geceler, ben de aranıza katılıp sizinle umut içinde beklemek istiyorum. Sat: 4.3.2022
tebrikler canım, hayırlı uğurlu evlat olsun, belli bu ayda bereketli geçicek, belirti falan var mıydı? hangi günleri değerlendirdin?bebekheyecani güncelleyebilirsin canım hamileyim
Elazığ'a taşındım canım geçici bir süre için Malatya toparlanınca geri döneceğiz. Evim çöşnük mahallesindeydi. Eğerki evin altından kolonlar patlamamışsa eşyalarını çıkart bence çünkü almaya kalksan hiç birini alamazsınHoşgeldin canım, nereye taşındın, Malatya da neredeydi eviniz? Ben hala İstanbuldayım çocuğun okulundan dolayı, evimiz ağır hasarlı çıktı, ana kolonlarfan. Baksan dairelerde çizik bile yok. Eşyalarımız içeride ne olacak nasıl olacak hiç bilemiyorum
Yok canım ya nerde evi taşıdık eşim Malatya'da çalışmaya devam ediyor bu seferde o git gel yapıyor.Hoşgeldin canım eşinle ayrı illerdeydiniz ne yaptınız aynı şehire gecebildiniz mi
Cnm çok dogru soyluyorsunBen regli olup elendim bilgin olsun cnm
Kızlar bu ay yumurtlama dönemi çok ağrım oldu. yumurtlama dan sonra hiç görmediğim beyaz akıntı gördüm. çokça kasık ağrısı, rahimde batma ve ağrı, adetime yakın çok fazla akıntım olduki benim adete yakın akıntım kesilir, göğüslerim şişer ve çok ağrı olurdu aksine olmadı ve ona rağmen yumurtlama dan 14 gün sonra regli oldum
Akıntı harici psikolojik diyorum kendime. sizin ile paylaşmak istedim bu belirtileri görüp hamile olamaya bilirsiniz
Bir sağlık sorununuz yoksa batı bekleyip,o güne kadar test yapmayın benm gibi boşa birsürü test harcamış olursunuz.
Nacizane tavsiyem
bebekheyecani