• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar merhaba
Reglme 6 gün var beyaz kokusuz akıntı var ve alt karında şişlikte hissediyorum 2 senedir deniyoruz o yüzden eşimde tarihleri net biliyorum bende var ise sürpriz yapmak istiyorum test yapsam çıkar mı çok mu erken olur?

Kızlar merhaba
Reglme 6 gün var beyaz kokusuz akıntı var ve alt karında şişlikte hissediyorum 2 senedir deniyoruz o yüzden eşimde tarihleri net biliyorum bende var ise sürpriz yapmak istiyorum test yapsam çıkar mı çok mu erken olur?
Merhaba, 6 gün bazılarında silik çizgiyle belli ediyor ama en doğrusu tabi ki bat zamanı oluyor

fnd_50 fnd_50 canım bugün acile gittim rahatsızdım ilaç yazdı dr eczaneden gebelik testi de aldım bana çok koyu gelmedi ama bilemedim yarın kan vericem zaten 🥹

Eklentiler

• F1DA4F31-EBFA-4C54-9FA4-B3D301F5AD5A.jpeg
    F1DA4F31-EBFA-4C54-9FA4-B3D301F5AD5A.jpeg
    157,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 1F51D9BE-0526-42FC-B8D6-6DCCFFFA130F.jpeg
    1F51D9BE-0526-42FC-B8D6-6DCCFFFA130F.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 78
Ben regli olup elendim bilgin olsun cnm😔
Kızlar bu ay yumurtlama dönemi çok ağrım oldu. yumurtlama dan sonra hiç görmediğim beyaz akıntı gördüm. çokça kasık ağrısı, rahimde batma ve ağrı, adetime yakın çok fazla akıntım olduki benim adete yakın akıntım kesilir, göğüslerim şişer ve çok ağrı olurdu aksine olmadı ve ona rağmen yumurtlama dan 14 gün sonra regli oldum 🙁
Akıntı harici psikolojik diyorum kendime. sizin ile paylaşmak istedim bu belirtileri görüp hamile olamaya bilirsiniz
Bir sağlık sorununuz yoksa batı bekleyip,o güne kadar test yapmayın benm gibi boşa birsürü test harcamış olursunuz.
Nacizane tavsiyem

bebekheyecani bebekheyecani

Hoşgeldin canım, nereye taşındın, Malatya da neredeydi eviniz? Ben hala İstanbuldayım çocuğun okulundan dolayı, evimiz ağır hasarlı çıktı, ana kolonlarfan. Baksan dairelerde çizik bile yok. Eşyalarımız içeride ne olacak nasıl olacak hiç bilemiyorum😔
Elazığ'a taşındım canım geçici bir süre için Malatya toparlanınca geri döneceğiz. Evim çöşnük mahallesindeydi. Eğerki evin altından kolonlar patlamamışsa eşyalarını çıkart bence çünkü almaya kalksan hiç birini alamazsın

Ben regli olup elendim bilgin olsun cnm😔
Kızlar bu ay yumurtlama dönemi çok ağrım oldu. yumurtlama dan sonra hiç görmediğim beyaz akıntı gördüm. çokça kasık ağrısı, rahimde batma ve ağrı, adetime yakın çok fazla akıntım olduki benim adete yakın akıntım kesilir, göğüslerim şişer ve çok ağrı olurdu aksine olmadı ve ona rağmen yumurtlama dan 14 gün sonra regli oldum 🙁
Akıntı harici psikolojik diyorum kendime. sizin ile paylaşmak istedim bu belirtileri görüp hamile olamaya bilirsiniz
Bir sağlık sorununuz yoksa batı bekleyip,o güne kadar test yapmayın benm gibi boşa birsürü test harcamış olursunuz.
Nacizane tavsiyem

bebekheyecani bebekheyecani
Cnm çok dogru soyluyorsun
Herkes biliyor ama uygulayamıyor maalesef
Bakalım ben bu ay dayanıp iğnenin 15. Günü test yapıcam
Herkese erken test yapmayın, hemen kan vermeyin dıyorum.
Ben erkenden test yaparsam beni topa tutarlar burda 😅

Back