💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

çatlama iğnesi gününü saymazsaq 10cu gün negativ, iğnenin etkisi geçmiş galiba

Eklentiler

• IMG_2108.JPG
    92 KB · Görüntüleme: 70
Erken gebelik yaptım cnm olsa çıkardı 19 u yumurtlama idi hala tertemiz gölge bile yok en iyisi bu psikolojiden çıkıp regli olmam lazım
Rabbim herşeyin hayırlı mübareğini versin
Benim de 21iydi yumurtlama. Geç döllenmeyse 5. Haftada bile öğrenen oluyor. Umudumuzu kaybetmeyelim canım.

kızlar bana fikir verin lütfen gebelik için çok zamanım yok 41 yaşındayım sağlıklı bir kızım birde oğlum var Allah bağışlasın bir kızım daha olsun çok istiyorum Bugün bat bir sayarsak yarın yada Salı günü dr’a gidip kontrol mü olsam hormon testi falan ne gerekiyorsa yaptırsam mı acaba yada nasıl bir yol izleyebilirim bilmiyorum ki ne tavsiye edersiniz????

Merhaba kızlar.dun sabah+akşam+gece ve bugün sabahin ovulasyon testleri bunlar, catlama olmuş mu sizce?

Eklentiler

• IMG20230305125945.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20230305_131450.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20230305_131549.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 61
Günaydınnnn kızlarr reglim dün bitti bugün ovülasyon testine başladım yumurtlamayı görünce de gynoseed jel kullanıcam 3 gün inşallah bu topic uğurlu gelir bu ay hepimiz pozitifleri görürüz
Gynoseed jel ben geçen ay kullanmıştım ama gebe kalmadım bu ay kullansam mı bilmiyorum memnun olan çok var mı

Şöyle söyliyim bende gebelik planlamadan doktora gittim muane olmak için önceden hiçbişeyi yoktu doktor gayet iyisin dedi bi sonraki ay Ovülasyon testi aldım gynoseed jel aldım kullandım ama o kdr stres yapmışım ki bunları yaparken sol tarafımda ki yumurtam catlamadıgı için kist yapmış bu ay kullanmam için hap verdi öncelikte bana kalırsa hiçbi şekilde stres yapmayın stres herşeyin başını çekiyor bana resmen ders oldı stres yapmak size tavsiye edebileceğim tek sey günlerinizi değerlendirdikten sonra regl gecikene kdr ne erken gebelik testi yapın ne bişi kendini dinlemeyin bike takip etmeyin hiçbi şekilde

Benimde adete 1 hafta kala şişer çok ağrım olur hamılelikte olmuyor ayy bi umutlandım senden test yaptınmı

İnşallah 12 13 de olmuştur

Bundan eminim zaten bu ay kendimi o kadar kaptırmıştım ve eminim ki hamile olacağıma 9. günden beri test yapmaktan kendimi helak ettim gece rüyalarımda sürekli test yapıp çift çizgi gördüm sitresden evdekiler de benden bıktı artık bundan eminim inşallah bunları bir daha yapmacam ama başka bişey varmı diye baktırsam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…