- 24 Ağustos 2022
- 4.468
- 16.349
- 138
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.161
Yaptım canım negatif benim deBata 6 kala yine negatifdestinesiaa canim sen test yaptin mi tekrar
Canım Progestan kullanıyorum adetin 10. Gününden beri sabah akşam. 12. 13. Günler koyulaşmaya başlamıştı pik olmak üzereydi sonra geri açık renge döndü. İçtiğim ilaç etkiledi diye düşünüyorum çünkü koyu gördüğüm sıra sanki şeffaf akıntım da başlamıştı az. O da yok oldu. Bugün 18. Gün. Gelişine gün aşırı ilişki oluyor. Yumurtlama oldu mu olmadı mı ne zaman oldu bilemiyorum maalesefYumurtlama görmedin mi canım kaç gün geçti üstünden
İnşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırız canım benim
Hemen olmadı ben yine 15 ay bekledimBen ilk çocuğu düşündüğüm de yumurtlama falan hiç Bi şey bilmiyodum istedik hemen oldu
Hayirlisiyla insaAllahİnşAllah siz güzel haberlerle gelirsiniz
Döngüm şaşırdıÇok üz0ldüm canım görünce yaaRabbim tez vakitte nasip etsin inşallah döngün kısaysa ay sonunu denk gelebilir
mart ayinida degerlndir bol.bol dua ile insaAllah bayramda ozmn guzel haberler alicaz senden Allahin izniyleMaalesef stres dediğiniz gibi hayırlısı buymuş
Iyi de henuz adet olmamissn bi bekle hemen umit kesme cnm yaBende elendim malesef test yaptım negatif bugün çıkması lazımdı bugün yumurtlama üzerinden 14 gün oldu olsa çıkardı yani bana da kırmızı koy cnm bugün yarın olurum zaten
İnşAllah, hep ediyorum zamanı değil demek kimart ayinida degerlndir bol.bol dua ile insaAllah bayramda ozmn guzel haberler alicaz senden Allahin izniyle
Evet Rabbim erteliyirsa vardir bir hikmet valla uzulmek isyan asla yok haşa hep dua hep dua edicez Peygamber efendimiz s.a.v.ne diyor dua kaderi degistirir.dua dua ve once Allah sonra doktorlar da iyiki var tabikiİnşAllah, hep ediyorum zamanı değil demek ki
Geçen ay bir dolu bir boş gidiyorduk pik olduğunda artık yorulmuştukStres yapma, akşam testini tekrarla. Benim sabah aynı böyleyken akşam birden kop koyu olmuştu. Burada bir arkadaşın da öyle oldu.
Enteresan bir şekilde baya koyulaşıyor ancak pik olmuyor, sonra silikleşmeye başlıyor gibi oluyor derken birden pik oluyor. Ayrıca testlere de çok güvenmeyin. Benim geçen ay 2 testim sorunluydu mesela. O yüzden 1 dolu 1 boş devam etmek önemli bu aralar.
Erken gebelik yaptım cnm olsa çıkardı 19 u yumurtlama idi hala tertemiz gölge bile yok en iyisi bu psikolojiden çıkıp regli olmam lazımIyi de henuz adet olmamissn bi bekle hemen umit kesme cnm ya
Hayırlısı canım.. Allahtan ümit kesilmezYaptım canım negatif benim de
Erken gebelik yaptım cnm olsa çıkardı 19 u yumurtlama idi hala tertemiz gölge bile yok en iyisi bu psikolojiden çıkıp regli olmam lazım
Rabbim herşeyin hayırlı mübareğini versin
Catladıktan sonra kac gün daha canım bilgin var mıFotoğrafa göre T çizgisi hafiflen rengi açılmaya başlamış gibi geldi. Ancak sen daha iyi görüyorsun gözlerinle. Renkler tam aynıysa pik devam ediyordur. Bazen 2-3 gün sürebiliyor pik. 1 dolu 1 boş gidin bu ara aksatmadan.
İsyan etmiyorum çok şükür sağlıklıyımEvet Rabbim erteliyirsa vardir bir hikmet valla uzulmek isyan asla yok haşa hep dua hep dua edicez Peygamber efendimiz s.a.v.ne diyor dua kaderi degistirir.dua dua ve once Allah sonra doktorlar da iyiki var tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?