- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.081
Canım ateş taplona baktım anlamam ama örnekle kıyaslarsak yerleşme olabilir inşallahta öyledirDua edin yerleşme olsun
Burda okuduğum kadarıyla pikten sonra devam ediliyor belli olmaz siz değerlendirin bencekızlar bir şey sorabilir miyim? bugün yaptığım testte pik oldu ama biz dün değerlendirmiştik sizde bugün değerlendirelim mi yoksa yarın mı ?
Bide Ben geçen ay memleketteydim kocam yoktu yanımda gebelik ihtimalim de yokAmin Allah canım hep birlikteYaaa kız bize noldu öyle ben doktora baktırmadım ama aşılama yaparken baktı doktor bir şey yoktu..
Yok canım ben yumurtlamayı gördüm hatda o günü değerlendiremedim sandımki yarın bir tık koyu olur..yarın baktımki çatlamışBide Ben geçen ay memleketteydim kocam yoktu yanımda gebelik ihtimalim de yok
21 subat bat tarihim di 18 şubatta geldim eşimin yanına ondan sonra geç yumurtlama olduysa belki bir ihtimal
Hahahha bu bennnYa inanır mısın bi kaç gündür bana bir rahatlama geldi sanki olucak artık gibiŞey böyle her ay olmayınca depresyonlara girip hiç olmayacakmış gibi düşünen ben gitti yerine böyle rahat kafaya takmayan bir ben geldi öyle ki reglim 13 gün gecikti regl bile olmadım bu ay ama hala rahatım nerden geliyo bu genişlik anlamış değilim ama normalde şimdiye tutuşmuş doktor doktor dolaşıp tahlil üzerine tahlil yaptırmıştım
canımm çok teşekkür ederim bu ay test yapmıcam diye söz verdim kendime ama dayanamadım o da pik güne denk geldi yoksa bir dolu bir boş gidiyordukBurda okuduğum kadarıyla pikten sonra devam ediliyor belli olmaz siz değerlendirin bence
Ben düşünce gücüyle olabilidğini bilmiyorum bi de öyle deneyelim madem demiştimHic birşey demedim yasi bayagi vardi dedim Allah büyük icimden ama aksamdan beri böyle var ya geberiyorum ağlamaktan üzüntüden
Canım rica ederim ben testen anlamıyorum yapmadığım için burda okudukça bilgi kazanıyoruz pikten sonra da devam edilmesi gerekiyormuşcanımm çok teşekkür ederim bu ay test yapmıcam diye söz verdim kendime ama dayanamadım o da pik güne denk geldi yoksa bir dolu bir boş gidiyorduk
3 gündür çok zorladım kendimi kalabalık misafir çağırdım temizlik yemek derken daha şimdi yatıyorum inşallah birşey olmazO yüzden sordum zaten canım takip et sabah ilk idrarla test yap belki çıkar sadece sitres yapma etkilemesin
Gerçekten mi inşallahhhhhCanım ateş taplona baktım anlamam ama örnekle kıyaslarsak yerleşme olabilir inşallahta öyledir
Rabbim korur canım içini ferah tut sen dinlen çalışanlar var öyle düşün3 gündür çok zorladım kendimi kalabalık misafir çağırdım temizlik yemek derken daha şimdi yatıyorum inşallah birşey olmaz
ya ben sürekli kullanıyorum ovulasyon testi ama bu ay baştan takip etmediğim için süpriz oldu aylardır hem pik gününü hem çatlama değerlendiriyoruz ama olmayınca yine olmuyor bakalım bu ay nasipCanım rica ederim ben testen anlamıyorum yapmadığım için burda okudukça bilgi kazanıyoruz pikten sonra da devam edilmesi gerekiyormuş
Ümitlendirmek istemiyorum ama kıyaslandığında öyle görünüyor keşke bilgim olsa daha fazla yardımcı olsam ama içimden hep hamilesin geçiyor bayadırGerçekten mi inşallahhhhhağzın bal yesin
yırlısı inşallah Rabbim tez zamanda güzel haber almayı nasip ederya ben sürekli kullanıyorum ovulasyon testi ama bu ay baştan takip etmediğim için süpriz oldu aylardır hem pik gününü hem çatlama değerlendiriyoruz ama olmayınca yine olmuyor bakalım bu ay nasip
Olmadı diye saldım inşallah sabaha görmem kırmızıyıRabbim korur canım içini ferah tut sen dinlen çalışanlar var öyle düşün
Ay içini öpeyimÜmitlendirmek istemiyorum ama kıyaslandığında öyle görünüyor keşke bilgim olsa daha fazla yardımcı olsam ama içimden hep hamilesin geçiyor bayadır
oLumlu düşün canım inşallah vardır yarın test yaparsan beni etiketleAy içini öpeyimgüzel değerlendirdik ama nasip inşallah vardır reglim gelecek gibi hissediyorum
Bebeğin Yerleşmesi Kaç Gün Sürer? - Bebek.com buraya bak canımAy içini öpeyimgüzel değerlendirdik ama nasip inşallah vardır reglim gelecek gibi hissediyorum
Çıkarmı ki yerleşmeden kaç gün sonra belli olur çünkü dün yaptım olsa çıkmazmıydıoLumlu düşün canım inşallah vardır yarın test yaparsan beni etiketle
Hımmm benim reglim geliyor burda yazana göreBebeğin Yerleşmesi Kaç Gün Sürer? - Bebek.com buraya bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?