💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

kızlar bir şey sorabilir miyim? bugün yaptığım testte pik oldu ama biz dün değerlendirmiştik sizde bugün değerlendirelim mi yoksa yarın mı ?
Burda okuduğum kadarıyla pikten sonra devam ediliyor belli olmaz siz değerlendirin bence

Amin Allah canım hep birlikteYaaa kız bize noldu öyleben doktora baktırmadım ama aşılama yaparken baktı doktor bir şey yoktu..
Bide Ben geçen ay memleketteydim kocam yoktu yanımda gebelik ihtimalim de yok
21 subat bat tarihim di 18 şubatta geldim eşimin yanına ondan sonra geç yumurtlama olduysa belki bir ihtimal

Bide Ben geçen ay memleketteydim kocam yoktu yanımda gebelik ihtimalim de yok
21 subat bat tarihim di 18 şubatta geldim eşimin yanına ondan sonra geç yumurtlama olduysa belki bir ihtimal
Yok canım ben yumurtlamayı gördüm hatda o günü değerlendiremedim sandımki yarın bir tık koyu olur..yarın baktımki çatlamışo zaman değerlendirdim..birde ben yumurtlamanı erken gördüm salmıştım ben..

Hahahha bu bennn arsızlaştık artık napalım olsun bu kafa daha iyi bu kafaya girdik mi artık tamamdır hatırla hep diyorlardı kafaya takmadığımız ay gebe kaldık diye bende hissediyorum bu gruplardan ayrılıp anneler grubuna geçmemize az kaldı ama şeyy sen yinede patlat bi test ( ayyy ikinci çizgiyi görmek için testleri parçalayıp efekt yapıyoduk)

canımm çok teşekkür ederim bu ay test yapmıcam diye söz verdim kendime ama dayanamadım o da pik güne denk geldi yoksa bir dolu bir boş gidiyorduk
Canım rica ederim ben testen anlamıyorum yapmadığım için burda okudukça bilgi kazanıyoruz pikten sonra da devam edilmesi gerekiyormuş

O yüzden sordum zaten canım takip et sabah ilk idrarla test yap belki çıkar sadece sitres yapma etkilemesin
3 gündür çok zorladım kendimi kalabalık misafir çağırdım temizlik yemek derken daha şimdi yatıyorum inşallah birşey olmaz

Canım rica ederim ben testen anlamıyorum yapmadığım için burda okudukça bilgi kazanıyoruz pikten sonra da devam edilmesi gerekiyormuş
ya ben sürekli kullanıyorum ovulasyon testi ama bu ay baştan takip etmediğim için süpriz oldu aylardır hem pik gününü hem çatlama değerlendiriyoruz ama olmayınca yine olmuyor bakalım bu ay nasip

Ha
ya ben sürekli kullanıyorum ovulasyon testi ama bu ay baştan takip etmediğim için süpriz oldu aylardır hem pik gününü hem çatlama değerlendiriyoruz ama olmayınca yine olmuyor bakalım bu ay nasip
yırlısı inşallah Rabbim tez zamanda güzel haber almayı nasip eder

Ümitlendirmek istemiyorum ama kıyaslandığında öyle görünüyor keşke bilgim olsa daha fazla yardımcı olsam ama içimden hep hamilesin geçiyor bayadır
Ay içini öpeyim güzel değerlendirdik ama nasip inşallah vardır reglim gelecek gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…