💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım vücudunu iyi tanıman çok önemli. İpuçları çok önemli. Bak bir şeyleri çözmüşsün bir ay 3 gün erken geldiyse öbür ay 3 gün geç gelerek tamamlıyor diye. Eğer bu süreklilik istikrarlı ise tahminlerin doğru olabilir yine de beklemekte fayda var. Ben mesela genelde 17-18-19-20 bu civarlar yumurtluyorum yumurtlama akıntısı oluyor uzayan sünen ordan anlıyorum. Sen de o şekilde bakabilirsin.Bir de ateş takibi çok yardımcı oluyordu ama bu ay Progestan kullanıyorum bu hormon ateşi etkilediği için ateşten doğru sonuç alamadığım için bıraktım. Akışkan akıntım geliyor gibi oldu 13. 14. Gün civarı gibi ama geri yok oldu bu ay anlamadım. Erken de olmuş olabilir. Farklılık olduğunu bildiğim için hap bitene kadar bekleyeceğim mecbur

Canım o akıntıyı ben kimyasal kanama bittikten sonra görmeye başladım takvime göre olan yumurtlama günümde hiç bi belirti yoktu şuan alt karnım gergin ve ağrı oluşuyor geçen ayda böyleydi acaba erken mi yumurtladım diye düşündüm o akıntı yumurtlama akıntısıydı eminim bunda geçen ayda aynıydı çünkü takvime göre 10 gün var adete ama hesaplarım doğruysa erken yumurtlama olduysa 6 gün var bu ay yine kimyasal olursa diye korkuyorum galiba o yüzden endişe ediyorum

Senin dediğin akıntıyı kanama bitti 2. Gün gördüm ertesi günde devam etti tuhaf olan kanamam tam olmadı genelde lekelenme tarzındaydı

Merhaba 1 hafta boyunca avokado yemek yumurtayı güçlendiriyormuş ama bilmiyorum bende sizin durumunuzdayım

Bu ay nedense çok umutluyum kızlar neden bilmiyorum içime doğmuş gibi sanki bu hamıleyim diye dolaşıyorum bir buçuk senedir olmuyor hayıt macunu kullandım o var hamile kalma ayım diye iki çocuğuma bu ayda hamıle kaldım avakado yedim umut fakirin ekmeği işte inşallah hislerim beni yanıltmaz birde 3 gündür afedersiniz gaz sıkışması oluyor karnımda hepte akşamları sabahları birşey yok

Kızlar gecikmem vardı ama adet günümden önve 2-3 gün süren çamur gibi gelen kanamam oldu doktor kan aldı hamile değildim bekledim 1-2 gün kontrole gittim adet söktürücü verdi başladım bitmedi henüz ama düşününce suan 1 hafta gecikme var normale göre hamile olabilme ihtimalim olabilir miydi ya erken mi başladım ilaca a

Bat ne zmn canim. Inşallah vardir

Bızımde sadece pık günü oldu catlamayı degerlendıremedık canım benım olacagı varsa Rabbım herturlu olduruyor merak etme yeterkı zamanı gelmıs olsun

Benim arkadaşım kist olmasına rağmen hamile kaldı Bi ara bende de kist vardı kendiliğinden geçti engel değil hamile kalmana demişti doktor
O zaman ben ilacı kullanmıcam sogan kürü yapıp bu ay denicem stres yapmadan Ovülasyon testi de yapmıcam doğurganlık dönemine girdikten sonra gün aşırı ilişki yaparım inşallah olur

Ebet bende o yüzden onca insan hamile kalabiliyor bu ay böyle denicem sogan kürünü yapıp akışıma bırakıcam eğer bu ay olmazssa diğer ay kullanırım artık ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…