- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.801
Anladım teşekkür ederim artık kullancaz mecburÇok kesin konusmayayim kist durumum olmadı hiç ama bildiğim kadarıyla catlamayan yumurta kistleşir ve genelde beklenen adetle beraber atılır. Atilmadiysa eğer doktor hap verir atılması için. Belki de gebeliğe engeldir, o yüzden ilacı kullanmak daha mantıklı geliyor. Bir de sanırım yeni denemeye başlamıştın stres yapma. Yine de sen bilirsin burdaki arkadaşlarn da tavsiyesi olur mutlaka
bende kür kullanıp ilaca hiç bulaşmak istemiyorum aslındaKürlerin hepsini kullandım ben bende Bi işe yaramadı şahsen o yüzden doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay
Bu sabah test yaptım negatifCnm güzel haberlerını beklıyoruz inşallah
Kaç yumoş vardı bu ay?
Dediğimi yap ama yaptığımı yapmaAynen canim.. daha dun burda bir arkadasa diyordum cok erken 7 gun kala sonuc vermesi imkansiz diye. Sabah kalktim test yaptim. Bunu mantikli bir dusunceyle aciklayamam zaten
Bilemeyiz ki kuzu. Bi test yap bi kan ver emin ol.Kızlar cevap verir misiniz ya
Beklenen adet tarihin dünmüş ve geçmiş, neden test yapmıyorsunuz hala?Kızlarrr acil birşey sorucam cevaplar kısınız normeled dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün de aynı şekilde kusura bakmayın ama sadece peceteyle silince geliyor acaba bebiş olabilir mi
Ya asıl zoru yumurtlamadan sonra geçen süre gerçekten. Diğer günler su gibi akıp giderken bu testi bekleyemiyor olmamız ne olacakNasıl bir test baglantısıdır 9 gün var regle cıkmayacagını bile bile yaptım sonra testime üzüldüm
Harikadır canım.tavsiye ederm aylardır kullanıyorumKızlar bir gebenin günlügü ovulasyon testleri nasıl veya başka önerdiginiz varmı birde ateş takibinden bahsedermisiniz bana
İnşallah Nisan ayı güzel haberler alırsın canımMalesef ben gebe değilim kızlar
Morelimizi yüksek tutuyoruz daha çok çok erken kuzumSupheye yer birakmayacak kadar net testimle gunaydin demek istiyorum kizlarerken oldugunu bile bile yapasim geldi. Bu test olayi tam bir tutku bata 7
Bat ne zamandı canımGünaydın kızlarbenim test yine negatif ve regli ağrılarım var bu ayda olmadı
Daha çok erken canım moralleri bozmayalımmmmKızlar günaydın batıma iki gün var dayanamadım sabah test yaptım kalbim kadar temiz çıktı. Ben elendim ama inşallah bool hamile haberleri alırız bu gruptan
Teşekkür ederim canım bu ay yumurta 10 mm yukarı geçmedi için doktorum adet söktürücü gibi birşey söylicem onu alırsın dedi bi kaç yerde yoktu dün akşam bi tane içtim bende tarlusal ama kafama takıldıCanım ikisinin farklı ilaçlar olduğunu biliyorum. Ancak duphastonu daha çok adet döngüsünü düzenlemesi için verdiklerini biliyorum. Tarlusal ise adet söktürücü diye biliyorum. Keşke başka eczaneye baksaydın. Ayrıca duphaston rahim içini bebeğin tutunabilmesi için el verişli hale getiriyor diye biliyorum. Doktorum hamilelik oluşursa bebek tutunabilsin diye veriyorum demişti bana.
Ama bebeğin yok ise sıkıntı yapma. Ancak doktoruna da söyle çekinmeden, bilsin.
Canım daha çok çok erken hiç moralini bozma5 günüm var
Evet ya geçmiyor bir türlü olursa bu 3. Gebeliğim olacak ikisinide mart ayında öğrendim darısı buna inşallahYa asıl zoru yumurtlamadan sonra geçen süre gerçekten. Diğer günler su gibi akıp giderken bu testi bekleyemiyor olmamız ne olacak
Canım yerleşme kanaması olabilir. Kırmızı değilse kahverengimsiyse yerleşme kanaması olabiliyor. Nadiren kırmızı da olabiliyormuşKızlar cevap verir misiniz ya
1,5 yada 2 yıl sonra bıraktım ama geçmemişti o göğüs ağrımNe kadar süre kullandın hapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?