- 3 Ocak 2021
- 3.373
- 1.043
- 83
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.581
Evet canım kilom var biraz eşli paket kullanalım dedik ama hangisini alacam bilmiyorum cevap da vermiyor site çok sevinirim canimTatlım selam, ben de mfk takviye kullanıyorum bir süredir. çok memnunum. kilon falan var mı, ona göre tavsiye edebilirim eş paketi ve gerekirse ek ürün
Valla hamile kaldigim ay bendende ole sapsari bir akinti gelmisti Rabbim insaallah guzel sonuclr nasip etsin aminnnnTestim 19 da bitti .yapamadim daha ama hep silikti ama ben 20.gunu degerlendrdim .dün siddetli bir bel agr vardi lavaboya gittim aferdesinz sapsari hafif akinti gordm ama kuruydm ben islaklk yogunlk degildi .yumurtalamami adet sancisimi hamilelkmi bilemedim hepsini dusundum haliyle.ama dediginiz gibi adetime 4 gun var yumurtlama degil buyuk ihtimal .bakalim nasip nyse odur bekleyip gorucez Allahin izniyle
Oyle gibi görünüyorbüyüyor bebişin :)
Bugun benim de sarı akıntım olduValla hamile kaldigim ay bendende ole sapsari bir akinti gelmisti Rabbim insaallah guzel sonuclr nasip etsin aminnnn
Tatlım bende de var işte o yüzden bana eş paketine ek olarak adalis + advictor da önerdiler. Eş paketi 3'er ürün oluyo 3 sana 3 eşine. Bi de işte bu ikisini eklersen toplam 5 ürün oluyo. ben o şekilde almıştım. :)Evet canım kilom var biraz eşli paket kullanalım dedik ama hangisini alacam bilmiyorum cevap da vermiyor site çok sevinirim canim
Bence test yapma derim sonra negatif çıkar üzülürsün takma kafana ki tutsunKızlar size acil bi soru sormam lazım ben ümidi kesmiştim reglden hemen sonra yumurtladım diye o gün sadece bir gün değerlendirdik ama şuan çok beyaz akıntım var belim yanıyor diyorum acabamı test için çok erken ooff off
İnsaallah guzel haberlerdir tbi sari akintinin baska sebepleride vr ama bn hamile kaldigim ay bole normalden fazla bir sari sümüksü akinti topagi gelmisti. İnsallah guzel hberlerin habercisidirBugun benim de sarı akıntım oldu
Tutsun yazmanda bile benim duygusallaşmam allah isteyen herkese nasip etsin yok canım yapmam allah büyük hepimize nasip etsin işallahBence test yapma derim sonra negatif çıkar üzülürsün takma kafana ki tutsun
Kızlar selam dün pik gördüm eşimde bende grip olduk oldukça halsisiz sanırım bu şekilde hamile kalmak imkansız değil mi bu ay da mı elendim acaba
İnşallah hayırlısıİnsaallah guzel haberlerdir tbi sari akintinin baska sebepleride vr ama bn hamile kaldigim ay bole normalden fazla bir sari sümüksü akinti topagi gelmisti. İnsallah guzel hberlerin habercisidir
Hadi inşallah ama insan kendini her zaman önce kötüye hazırlamalıTutsun yazmanda bile benim duygusallaşmam allah isteyen herkese nasip etsin yok canım yapmam allah büyük hepimize nasip etsin işallah
Ay gerçekten mi olabilme ihtimali var yaniiiiPapatyamaviss bu şekilde hamiş oldu diye hatırlıyorum:)
Ben şimdeden kötüye hazırımHadi inşallah ama insan kendini her zaman önce kötüye hazırlamalı
Papatyamaviss bu şekilde hamiş oldu diye hatırlıyorum:)
Canım bence umudunu kaybetme bir arkadaşım kovid olup o ay hamiş olduğunu öğrendiKızlar selam dün pik gördüm eşimde bende grip olduk oldukça halsisiz sanırım bu şekilde hamile kalmak imkansız değil mi bu ay da mı elendim acaba
Maşallah hocamYok valla okuldan değil ben 12 de yatıp 6-7 de uykumu alıp kalkan sporumu kahvaltımı yapan insanım. Bu çok farklı
canım testi bilemem günün ne zamandı beyaz akıntı hamilelikte olur enfeksiyon değilse eğerKızlar size acil bi soru sormam lazım ben ümidi kesmiştim reglden hemen sonra yumurtladım diye o gün sadece bir gün değerlendirdik ama şuan çok beyaz akıntım var belim yanıyor diyorum acabamı test için çok erken ooff off
EveeettAy gerçekten mi olabilme ihtimali var yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?