💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Tatlım selam, ben de mfk takviye kullanıyorum bir süredir. çok memnunum. kilon falan var mı, ona göre tavsiye edebilirim eş paketi ve gerekirse ek ürün
Evet canım kilom var biraz eşli paket kullanalım dedik ama hangisini alacam bilmiyorum cevap da vermiyor site çok sevinirim canim

Valla hamile kaldigim ay bendende ole sapsari bir akinti gelmisti Rabbim insaallah guzel sonuclr nasip etsin aminnnn

büyüyor bebişin :)
Oyle gibi görünüyor ya ben degisik ruh hallerine büründüm hormonlardandir insallah diyorum oğluma bakıp ya bu çok küçük nasıl olacak filan diyorum sonrada 1 yıldır uğraşıyorsun ne bu halin filan sendede oldumu boyle degisik düşünceler daha eşime soylemedim bile

Kızlar selam dün pik gördüm eşimde bende grip olduk oldukça halsisiz sanırım bu şekilde hamile kalmak imkansız değil mi bu ay da mı elendim acaba

Evet canım kilom var biraz eşli paket kullanalım dedik ama hangisini alacam bilmiyorum cevap da vermiyor site çok sevinirim canim
Tatlım bende de var işte o yüzden bana eş paketine ek olarak adalis + advictor da önerdiler. Eş paketi 3'er ürün oluyo 3 sana 3 eşine. Bi de işte bu ikisini eklersen toplam 5 ürün oluyo. ben o şekilde almıştım. :)

Kızlar size acil bi soru sormam lazım ben ümidi kesmiştim reglden hemen sonra yumurtladım diye o gün sadece bir gün değerlendirdik ama şuan çok beyaz akıntım var belim yanıyor diyorum acabamı test için çok erken ooff off

Bence test yapma derim sonra negatif çıkar üzülürsün takma kafana ki tutsun

Bugun benim de sarı akıntım oldu
İnsaallah guzel haberlerdir tbi sari akintinin baska sebepleride vr ama bn hamile kaldigim ay bole normalden fazla bir sari sümüksü akinti topagi gelmisti. İnsallah guzel hberlerin habercisidir

canım testi bilemem günün ne zamandı beyaz akıntı hamilelikte olur enfeksiyon değilse eğer

Kızlar bu sabah ve bu akşam ovulasyon testlerim pik olup çatlamış sanırım daha eşim bile gelmedi değerlendiremedik bugün değerlendirsek olur mu acaba nasıl hemen çatlamış anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…