💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar çörekotu bal tarçın karışımı nedeniyle erken regl olmuş olabilir miyim? Tecrübesi olan var mı bu konuda?
Canim bu karışım gebe kalmadan once kullanilmasi gereken bir karisim diye öneriliyor. Eger rahim icinin olgunlasmasina yardimci oluyorsa ve olgunlastiktan sonra da rahme ulasan bir embriyo yoksa erken regle sebep olabilir gibi geldi bana mantiken

Valla dogru yanlis artik ne duyarsak bir umut uyguluyoruz sanki :)

insallah dogrudur cünkü ben de esimden benzer seyleri duyuyorum, hatta ben bi kere biraz daha abartıp beni bacaklarından kaldırıp sallar mısın dedim, adam neye ugradıgını sasırdı ama sorgusuz sualsiz de uyguladı hahahaah

Bi kac mesaj önce gördügüm kedi gibi yuvarlanma taktigini de deneyeyim de icimde kalmasın

insan bu aşamada ne duyarsa deniyor saçmamış değilmiş hiç önemli değil :)

Ah iş yerinde kahkaha attım resmen. Allahta sizi güldürsün Ama buda bi aklıma yatmadı değil.Akşam yine bi dalga konusu olurum.Umarım benimkide sorgusuz uygular

Walla kahkaha attım
Hay çok yaşayın

Evet kızlar ben yıne doktordan geldim
Yumoşun biri 20-21 mm
Diğeri 18 mm dedi
Birazdan ovitrelle iğne mi yaptırcam
İlaç olarakta 200 mg progestan yazdı
Gece yatmadan 1 adet dedi
Gündüz içme sersem yapar dedi

İlişki olarakta yarın gece başlayın gün aşırı dedi. 1 hafta devam dedi ilişkiye
Nasıl kızlar?
Kaçırcam dıye korkuyorum acaba yarın sabah bide c. Tesi gecesi mi olsa
Yani 1,5 gün arayla

Ben de bu ay Progestan içiyorum canım sabah akşam. Akşam içince çok etkilemiyor ama sabah içtikten yarım saat sonra öyle bir baş dönmesi ve sersemlik yapıyor ki tutuna tutuna yürüyorum bayılacak gibi oluyorum konuşurken kelimeler doğru çıkıyor mu çıkmıyor mu böyle içmiş gibi oluyorum çok enteresan oluyor yarım saat kırk beş dakika sürüyor. Okula geliyorum bir de gelirken korkuyorum düşer bayılırım diye o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…