• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlarrr şimdi yine yaptım yeni geldim eve 15 dk kadar bekledim testi Femometer e yükledim doruk yüzde 112 diyor bugün ilişki olsun mu şart mı çok yorgunum ve öncesinde de ilişki olmadı çünkü başka evdeyiz evimize girilmiyor 😑🙈Eki Görüntüle 3212182
Evet canım pik i görmüşsün hayırlısı olsun. Doktorum dedi ki pik i gördükten sonra gün aşırı 1 hafta ilişki önemliymiş. Ben geçen ay pik gördüğüm gün son ilişkimi yaşayıp bırakmıştım. Yanlış yapmışım. Eğer yorgunsan yarına bırak canım. Ama sana kalmış.

Canım benim dediğim pcos lular için faydalı olan şeyler. Ayrıca başka sorunu olmayıp da kilolu olanlar için.

Elbet bu sağlıklı yaşam olayı başlı başına etkileyici değildir. Bazen eşlerden ötürü sıkıntı olabiliyor bazen kadınlarda başka başka sıkıntılar olabiliyor.

Bazen ise her şey yolunda ancak olmazsa olmuyor. Sıkma canını inşallah güzel haberini alacağız. :KK200:
Yok bitanem anladım ben seni. Zaten Şuan bu şekilde bir yaşam tarzımın olmasının elbette ki faydasını görüyorumdur ben trajikomik kendi üzerimden takılayım gülelim diye dedim. Elbette her şeyin zamanı var ve ben o zamanın yaklaştığını da hissediyorum inşallah. Sağlıklı beslenme ve egzersizin o kadar çok katkısı oldu ki hayatıma, hem bedenen hem ruhen❤️ inşallah bebişlerimiz de en kısa zamanda gelir hayırla

Canım senin sanki geçen seferde bu kadar koyulaşmıştı da beklemiştik daha da koyulaşmasını demi yanlış hatırlamıyorsam. Sonrasında da daha koyu olmuştu galiba demi. Sanki yine eli kulağında gibi. Akıntın geliyor mu
Evet doğru hatırlıyorsun canım. Ama sabah akşam Progestan aldığım için emin olamadım ilacı almaya başladığımdan beri ateş biraz yükseldi. Bu ay ateşten bir şey anlamıcam. Bu durum lh olayını da etkiler mi acaba dedim. Bugün sabah çok az hafif gördüm şeffaf akıntı. Galiba dediğin gibi birkaç güne olacak gibi

🤣🤣bu mesaja cok güldüm. Ayaklari havaya kaldirip uzanma amuda kalkmak olarak sayiliyorsa ona cogumuz kalkiyoruz sanki😅
Bi nevi oyle yani ayaklarımı uzattım belimde yastik koydum bunu ilk defa yaptim ya hem gülüyorum kendime hemde diyorum bi bu kalmıştı bebek gelene kadar her yol mubah ama son zamanlarda surekli ilişki olmasından bıkmıştim aylardır her gün değerlendirmek artık bu ayakları dikme son olaydi zaten daha da eşimle yanasmadik 🤣

Evet canım pik i görmüşsün hayırlısı olsun. Doktorum dedi ki pik i gördükten sonra gün aşırı 1 hafta ilişki önemliymiş. Ben geçen ay pik gördüğüm gün son ilişkimi yaşayıp bırakmıştım. Yanlış yapmışım. Eğer yorgunsan yarına bırak canım. Ama sana kalmış.
Yok ya bunu duydum ya bırakamam 🙈🙈 teşekkür ederimmm🙏🏻🙏🏻 ben de hep kafamdan 14 gün çıkarıyordum o gün oluyordu 14 gün olayına göre 3 ü yumurtlama ve ondan sonra hiç yapmıyordum çok olmadı 2 aydır deniyoruz bu 3. Ay bu şekilde yapalım bu ay bakalım 😍

Evet doğru hatırlıyorsun canım. Ama sabah akşam Progestan aldığım için emin olamadım ilacı almaya başladığımdan beri ateş biraz yükseldi. Bu ay ateşten bir şey anlamıcam. Bu durum lh olayını da etkiler mi acaba dedim. Bugün sabah çok az hafif gördüm şeffaf akıntı. Galiba dediğin gibi birkaç güne olacak gibi
Progestani nicin kullaniyordun canim?

Ben de çevreye bakiyorum ne kadar sağlıksız kotu beslenen varsa hamile kaldı doğurdu bile 😮‍💨 salamlar sucuklar havada uçuşuyor 🤦🏼‍♀️ napalım şimdi yolumuz yol değil mi
Walla bnde anlamıyorum
Yumoşlar buyursun sperm kaliteli olsun diye bu ay cevizi pekmezi dayadım
Her akşam meyve çerez vs dıkkat edıyorum
İlişki sonrası hemn wc gtmıyoruz, uzanıyoruz, amuda kalkıyoruz, dogy pozisyonu vs.. Yumoş takıbıydi, femarasıydı...

Millet in bısey den haberı yok
Çat dıye hamiş kalıyorlar bide istemıyolar
Bi akrabamın gelıni yeni hamiş kaldı
1. Çocugu kucuktu istemıyordu
Bu tarz seylere dıkkat edecek Bı kızda değil, bılıyorum
Nasıl denk geldıyse artık
Bız Bı turlu denk getremıyoruz

Yok ya bunu duydum ya bırakamam 🙈🙈 teşekkür ederimmm🙏🏻🙏🏻 ben de hep kafamdan 14 gün çıkarıyordum o gün oluyordu 14 gün olayına göre 3 ü yumurtlama ve ondan sonra hiç yapmıyordum çok olmadı 2 aydır deniyoruz bu 3. Ay bu şekilde yapalım bu ay bakalım 😍
Benim de bu ay 3. denemem olacak nasipse. Vurduklarımız gol ola :D Ay sonunda hepimiz güzel haberler veririz inşallah.

Walla bnde anlamıyorum
İlişki sonrası hemn wc gtmıyoruz, uzanıyoruz, amuda kalkıyoruz, dogy pozisyonu vs.. Yumoş takıbıydi, femarasıydı...

Murphy kanunu.. istenmiyorsa kesin gebelik oluşur:)

Walla bnde anlamıyorum

Öyle öyle gerçekten. Ben zaten o mesajda hafif sitem şaka karışık yazdım. Şimdi bana deseler hergün sosis ye gebe kalcan yiyemem yani 🥴 Demekki kalanların nasibinde var ki kalıyorlar ne güzel 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kahverengi kuzum. Ama regl olacakmışım gibi bir bel sırt ağrısı aşırı derecede. Bacaklarım ağrıyor. Arada da kasıklarım. Anlayamadım hiç bu kadar kısa sürmez döngüm. Bekliyorum ,🙏
Hayirli haberler insaAllah benmde kasik agrim belmagrim hafif var ama adette de ayni agrilar oliyor beklemek eniyisi

merhaba piki gördükten sonra 2 veya 3 gün ilişki önemli değil mi 1 haftayı ilk defa duydum

Progestani nicin kullaniyordun canim?
Rahim inceliği var dedi doktor belki bu sebepten olmuyor olabilir çünkü yumurtalıkların gayet iyi dedi. Bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek bakalım. Şuan sabah içtim mesela başım acayip dönüyor. Akşam içtiğimde bir etki yapmıyor ama sabah içtiğimde başım çok dönüyor okula da gidiyorum baş dönmesi bir saat kadar sürüyor sonra normale dönüyor. Benim ilk gebeliğimde de doktorum Progestan verdiği ay hamile kalmıştım. Niye bilmiyorum. Ama o zaman o zamanki doktorum günde bir tane 10 gün içereceksin demişti. Bu doktorum sabah akşam sürekli içeceksin dedi. Fazla mı geliyor diye düşünüyorum

Back