💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Günaydın, adadan ilk elenen isim ben oldum ilk defa bu kadar kısa adet döngüm oldu. 28.günde oldu. O yüzden uygulama batı 29 Mart diyo şimdi. Sat da 1 Mart. bebekheyecani
Çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda olur martta daha bizimlesin ama Rabbimin izniyle bu ay olur

Anladim canım.. belki o zamanki doz daha yuksektir tek doz aldigin zaman.. insallah sonuc alirsin bu ay

Kızlar sabah yaptim ilk 2 dakikada boyle çıktı sanırım var gibi
Sankımı askımmm sankııı değil varr kac gun var adete , sana ılk ogrendıgım testlerı eklıyorum oyle hemen bırden koyulaşmıyor kendını endıselendırme hıc tamammı

Eklentiler

• BAED62E3-1B0C-4B4A-8AA4-5E157E6BC7F2.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 83
  • C20F60A5-E1C5-4A96-BF2B-43AEB0893DA3.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 76
  • 2AEBC764-514F-42A6-A5EC-7B253534B8B3.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 96
Benim yumurtlama zamanımda batma ve ağrım çok oluyor akıntım da hadiii inşallah güzel haberlere

Ayyy heyecan yaptım. Sevinemiyorum şu an çok aradayım. 3 kayıp olunca bi de. Napim kızlar az daha bekleyeyim mi, akşam kan mı vereyim? Ne dersiniz?

Ayyy heyecan yaptım. Sevinemiyorum şu an çok aradayım. 3 kayıp olunca bi de. Napim kızlar az daha bekleyeyim mi, akşam kan mı vereyim? Ne dersiniz?
tavsıyem beklemenden yana , sonucun cok kucuk gelır muhtemelen oyle beklemek cok daha zor kaset testın aynsısından varsa bır ıkı gun daha yapıp oyle kan vermenden yanayım :) tebrıkler geç yumurtlama olmus muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…