arkadaşlar bugün bandajlarımı açtık ve duşa girdim. büyüklükleri istediğim gibi yaramda kapanmış ama koltuk altımda şişlik var ve çok canımı yakıyor bide araları ayrık duruyor acaba normalmi bu durum?
banyodan sonra rahatlamışssındır
arasını kafana takma ama öncedende ayrıksa mucize bekleme bu biraz yapıyla alakalı
olabildiğince sıkı bir sporcu kullan altlardan ve yanlardan baskı yapsın benim doktorum bana uygun ameliyat sonrası sütyeni bulamamıştı bizde 75 olan sütyeni diktik arasından istersen iğnede takabilirsin zaten doktorun bunu söyler
benim 5 günlük resimleri gördüysen baya ayrıktı şimdikine göre
ama şimdi baya yakınlaştı zaten benim ortası morarmıştı deri havadaydı korkmuştum hatta
allahtan 2 günde geçti
şimdi yumuşama var hareket ediyorlar banyoda falan daha şimdiden böyle yumuşadılarsa sonrasını düşünemiyorum inş çok yumuşamazlar
sen iğleşmeye bak resim koy bizde görelim cicilerini
çok geçmiş olsun canım :)
geçmiş olsun canım.bende haziranın ilk haftası hakan cepni ye olmayı düşünüyorum.sadece karar vermem gerekiyor.ben izmirde otururuyosum maddi olarak cok daha uygun olduğu için konyaya gidicem galiba.ama doktor ameliyat sonrası cok ilgisiz filan diyorlar.bide ben tek basıma gidicem galiba.ameliyat sonrası çok mu zor olur benım için.bide şeyi anlamadım.hemen gittiğin gün muayene edip öğleden sonra ameliyeta mı aldı.sen ne kadara oldun bide?
banyodan sonra rahatlamışssındır
arasını kafana takma ama öncedende ayrıksa mucize bekleme bu biraz yapıyla alakalı
olabildiğince sıkı bir sporcu kullan altlardan ve yanlardan baskı yapsın benim doktorum bana uygun ameliyat sonrası sütyeni bulamamıştı bizde 75 olan sütyeni diktik arasından istersen iğnede takabilirsin zaten doktorun bunu söyler
benim 5 günlük resimleri gördüysen baya ayrıktı şimdikine göre
ama şimdi baya yakınlaştı zaten benim ortası morarmıştı deri havadaydı korkmuştum hatta
allahtan 2 günde geçti
şimdi yumuşama var hareket ediyorlar banyoda falan daha şimdiden böyle yumuşadılarsa sonrasını düşünemiyorum inş çok yumuşamazlar
sen iğleşmeye bak resim koy bizde görelim cicilerini
karamelcim soru yağmuru geliyooorrsen ne zaman ameliyat olmuştun? ne kadar oldu ameliyat olalı? hangi yöntem kaç cc öncesi nasıldı? beni de ameliyattan sonra göğüslerin arası deli gibi şişti o da ayrıklığı daha fazla gösteriyordu sanırım.. ben forumda duymuştum daha önce çatal iğne mevzusunu, ameliyattan 3 gün sonra ilk kontrolümde sordum doktorumun hemşiresine çataliğne takayım diye.. nerden duyuyosunuz siz bunları dedi ben de tamam takmayım dedim senin doktorun mu söyledi canım şekil alırken böyle daha yakın durmalarını sağlamak gerektiğini?
valla canım ben bilmiyorum protezim hakkında bu kadar detay, kontrolümde ben de öğrenicemmbu arada gittim diktim sütyenin arasını valla, doktorum kızmaz umarım duyunca yine de yarın bi arayıp sorayım bari yeniden, böyle de sıkıyo baya koltukaltıma doğru yayılan kısım sızladı ama durcam biraz böyle zaten bollaşmıştı son günlerde böyle yatarken falan bol bol duruyodu askılarından.. bakalım noolcak ilk günlerinin resimleri var mı şuanda? ekliyorum karamelcim seni bi bakıyııımm cicilere
valla canım ben bilmiyorum protezim hakkında bu kadar detay, kontrolümde ben de öğrenicemmbu arada gittim diktim sütyenin arasını valla, doktorum kızmaz umarım duyunca yine de yarın bi arayıp sorayım bari yeniden, böyle de sıkıyo baya koltukaltıma doğru yayılan kısım sızladı ama durcam biraz böyle zaten bollaşmıştı son günlerde böyle yatarken falan bol bol duruyodu askılarından.. bakalım noolcak ilk günlerinin resimleri var mı şuanda? ekliyorum karamelcim seni bi bakıyııımm cicilere
cnm bende bilmiyordum son kontrolümde doktorum söyledi
aslında ameliyat sonrası bana bazı belgeler vermişti onlarda yazıyormuş ama ben hiç bakmamıştım öyle çantada duruyordu
doktoruna sor tabi cnm sonuçta onlardan iyi bilemeyiz benim doktorum uygun görüyor ama belki seninki görmez :44: ben bugün şu babaanne sütyenlerinden aldım bir tane çokk rahat bişey yanlardan sıkıyor ama sporcu kadar rahatsız değil arada takabilirmişim bunu
senin yanlardan bollaşmasının sebebi ödemlerinin biraz geçmesidir benim pek ödemim yoktu ama yanlardan proteji hissediyordum şimdi oda geçti arıyorum arıyorum bulamıyorum
sen doktorunla konuş ama eminim oda iyice toplayan bir şey önerecektir eğer arası ayrıksa başka türlü o aranın biraz olsun kapanması olanaksız gibi görünüyorama benim zaten ayrıktı bukadar birleşmesi protezin büyüklüğündende kaynaklanıyor ama bir itirazım yok doğrusu
cnm unuttum yazmayıbenim 5.gün resimlerim vardı ama 3-4 gün durdu sildim seni ekliyorum yeniden albüm yapıcam ona 5. gün resimlerini birde şimdiki resimleri eklicem farkı görelim diye
senin resimleride bekliyoruz albüm yap görelim olurmu
cnm benim ameliyatım 11 mayıs da oldu
dual plane 300 cc mentor marka yuvarlak raund moderate plus profil cohesive jel protez kullanıldı ki sanırım bu en yüksek profil oluyor yani yanlardan küçük ama yüksek bir protez bunlarıda son kontrolümde öğrendim
öncesinde emzirmeden dolayıüstler boştu ama altta doku vardı b cup kısmen doluyordu
ameliyat sonrası c cup oldum bugün iç çamaşırı deneyip bunu tastikledim
ameliyat sonrası benim göğüs arası derim havadaydı ve 2 gün mor gezdim sonra geçti
arası çok açıktı doktorum sırtımın ve kaburgamın çok dar olmasından hep şikayet etti çünkü ameliyat sonrası sütyen bulmakta bile zorlanmış
sütyen bana biraz bol geldiğinden ve daha dar bir sütyen bulamadığımızdan bana sütyenin arasını baya bir diktirdi buda ilk günlerde hakkaten yakınlaştırdı resim eklediğimde zaten görüceksiniz 5.güne göre baya yakınlaştılar bunu zaten hissediyorsun göğüs arası biraz acıyor ilk gün sonra yanlar daha rahatlıyor ortaya doğru itilmiş oluyor
herkes önermeyebilir ama ben çok faydasını gördüm
yeni ameliyat olan herkesede özellikle yanlardan içeri doğru baskı yapan bir sütyen kullanmalarını öneririm benim doktorum bütün hastalarına bunu öneriyor haklıda çünkü yanlardaki ödem böylece daha kısa sürede gideriliyor
sorular beni sıkmıyor cnm ne zaman ne sormak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
yelizcim ben de ben deeee bakmak istiyorum resimlereee!