Yelizcim meme estetiği ameliyatı

baktım cnm gayet güzel duruyor sağlıcakla kullan inşallah
doktorum yanlış bilgi vermedi cnm bana ameliyat sonrası gösterdiği protezlere göre daha yüksek olduğunu söyledi ben öyle olduğunu sandığımdan yazdım buraya düzelttiğin iyi oldu

bugün ilk defa güneşlendim ve çok süper bi duyguymuş dipde köşede şezlong aramamak

Kızlar bugün 13.günüm ve işten size mesaj yazıyorum.yorgunluktanmı anlamadım 2 gündür gögüslerimin arasında bir yanma sızlama oluyor .inşallah böyle devam etmez çünkü çok canım yanıyor ve buda işime yansıyor.acaba yakınlaşıyorlar diye olabilir mi...eger devam ederse doktorumu arayacagım merak ettim:18::18:

bugün ilk defa güneşlendim ve çok süper bi duyguymuş dipde köşede şezlong aramamak

nasıl hemen güneşlendin

cnm bence bekletme sor ben burda kimseden duymadım :26: ne olur ne olmaz senin yerine ben telaş yaptım

canım sporcu sütyenine benzer balensiz bir bikiniyle gayette güzel güneşlendim :) doktorumada sordum baya büyük protez taktığımız için yakınlaşmaya başladıkları için sızlaması normaldir dedi. bayaa rahatladım yani.

aman iyi bak en azından artık aklından kötü şeyler geçmez
ben sen ilk söylediğinde memnun olmayan biri var göğüslerinin arası havada bir an korktum sana ondan doktruna sor dedim benimde içim rahatladı
benimde ilk zamanlar havadaydı göğüslerimin arası o arkadaş aklıma geliyordu korkuyordum ona çok üzülmüştüm aklımda kaldı öyle

kişiden kişiye değişiyor bebişim.yani bünye meselesi tabi .mesala bende hiç morarma falan olmadı ameliyat sonrası bazı kızlarda morarma falan oluyormuş gün geçtikçe dahada iyi olacagım inşalah

Son düzenleme:
evet arkadaşlar sonunda cesaretimi topladım dr randevu aldım carşamba günü görüşüp aklıma gelen herşeyi sorucam ameliyat olan arkadaşlar neler konuşmam gerektiğini söylerlerse sevinirim

evet arkadaşlar sonunda cesaretimi topladım dr randevu aldım carşamba günü görüşüp aklıma gelen herşeyi sorucam ameliyat olan arkadaşlar neler konuşmam gerektiğini söylerlerse sevinirim

hadi hayırlı olsun okadar çokki soracağın sorular ben mesela ilk ne zaman normale dönerim diye sormuştum
bana kaç cc uygun
hangi yöntem uygun
kesi yeri neresi önerirsiniz
silikon belli olucakmı hissedicekmiyim
ameliyat sonrası ne kadar ağrım olur
hastanede ne kadar kalmam gerek
bu liste okadar uzarki sen bütün başlıkları oku iyisimi

burdaki bütün sayfaları okuyorum vekafam karıştı kimisi bandajlı kimisi sporcu takılı kimisinde diren varki beni korkutan o farklılıklar dr mı acaba

burdaki bütün sayfaları okuyorum vekafam karıştı kimisi bandajlı kimisi sporcu takılı kimisinde diren varki beni korkutan o farklılıklar dr mı acaba

işte o korktuğun herşeyi sor
bandajları diren kullanıyormu
he bide doktorun kişiye göremi yöntem uyguluyor yoksa yöntemine göremi hasta seçiyor ona dikkat et
ben doktor gezerken en çok buna dikkat ettim benim için makbul olan kişiye göre yöntem seçmesi olmuştu
doktorunu bulduğunda zaten bütün korkularına neden olan soruların yanıtlarınıda bulucaksın

canım dediklerin doğruu muayneye dr mesut özcana gidicem araştırdım iyi gibi geldi burdanda olanlar mumnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…