Arkadaşlar hepinize cicişlerimle merhabalar diyorum. Bugün saat 09:00 da konya numune hastanesine geldim ve Dr. Hakan Çepni yle yüzyüze görüştük ve isteklerimi anlattım oda sağolsun cankulağıyla dinledi. Sonra hastaneye yatış işlemlerim tahliller felan derken saat 3 te ameliyata girdim. 1 saat 15 dk sürmüş ameliyatım gözlerimi açtığımda odama alıyorlardı. midem bulandı birazcık kustum. şuan epey bi ağrım var ve göğüslerimin içi yanıyor. mentor marka 350 cc high profile pütürlü protez takılmış. çarşamba sabahına kadar hastanede kaldıktan sonra bandajlarım alınıp sporcuya geçecekmişim. ağrılarım bi geçse başka bişe istemiyorum. şimdilik öpüldünüz sonra gine yazarım daha doğrusu eşime yazdırırım
geçmiş olsun cnm
ağrıların gün geçtikçe azalacak mutlu haberlerini bekliyoruz350cc gayet iyi daha önceden dokun varmıydı neyse iğleştikten sonra ayrıntıları yazarsın
canım coook gecmıs ve hayırlı olsun:)) atlatttın sende ..
karamel sağol canım iyi dileklerin için. operasyon öncesi resimlerim albümlerimde mevcut göğüs dokum vardı ben büyük olmasını istediğim için 350-375 cc takarım demişti doktorum kısmette 350 varmış
ha bide 2 tane ağrı kesici yedikten sonra ağrı mağrı kalmadı şuan ben yazıyorum şaka gibi ya
karamel sağol canım iyi dileklerin için. operasyon öncesi resimlerim albümlerimde mevcut göğüs dokum vardı ben büyük olmasını istediğim için 350-375 cc takarım demişti doktorum kısmette 350 varmış
ha bide 2 tane ağrı kesici yedikten sonra ağrı mağrı kalmadı şuan ben yazıyorum şaka gibi ya
çok geçmiş olsun canım:))sende memişliler kervanına katıldın bi ben kaldım bakalım ne zaman kısmet olacak size resim göstermek
leylacım sen de sweet gibi süpriz yapacaksın gibi gelio hep bana
kızlar bugun 2. günüm kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Sağolsun eşim benden daha azimli ve cefakar. bütün nazımla ilgileniyor. yani gün geçtikçe biraz daha iyi olacagım. doktorum bugun taburcu edecek beni .şimdi bekliyorum.
kızlar bugun 2. günüm kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Sağolsun eşim benden daha azimli ve cefakar. bütün nazımla ilgileniyor. yani gün geçtikçe biraz daha iyi olacagım. doktorum bugun taburcu edecek beni .şimdi bekliyorum.
canım benim sağolasın iyi dileklerin için. buinşallah benimde eşim yanımda olacak bi problem çıkmazsa.zaten ondan başkası çekemez benim nazımı:))Allah razı olsun onlardan.
eve gidince yat dinlen sakın kollarını yorma ,hemencecik iyileş olur mu bekliyoruz burada tecrübelerini
canım benim sağolasın iyi dileklerin için. bu
gün öğlen hastaneden çıkardı doktorum ve sağolsun ameliyat sonrası tüm bakımım hakkında gerekli bilgileri verdi. 3 saatlik bi yolculukla antalyaya geçtik. şuan gayet iyiyim sadece gerginlikten dolayı yatıp kalkerken ağır hareket ediyorum. kimsenin yardımı olmadan da her işimi yapabiliyorum. ben dünkü o ağrılardan sonra 1 ay yatamam diye düşünüyordum :26: nasip olursa perşembe günü sargılarımı çıkarıp sporcu sütyenine geçicem. o arada bi iki resim çeker atarım sizlere hem düşünen arkadaşlarada cesaret verir
Yelizcim gecmis olsun,kutluyorum seni..sorunsuz iyilesmen dilegiyle...
çok geçmiş olsun canım darısı başımıza :))