Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karamelcim resimleri ekledim bakabilirsiniz. bu arada doktorun seni biraz yanlış bilgilendirmiş moderate plus en yüksek duran protez değildir. high profil ve dahada yüksek olan ultra high profiller var. moderate-moderate plus-high-ultra high diye gidiyor...
bugün ilk defa güneşlendim ve çok süper bi duyguymuş dipde köşede şezlong aramamak
bugün ilk defa güneşlendim ve çok süper bi duyguymuş dipde köşede şezlong aramamak
Kızlar bugün 13.günüm ve işten size mesaj yazıyorum.yorgunluktanmı anlamadım 2 gündür gögüslerimin arasında bir yanma sızlama oluyor .inşallah böyle devam etmez çünkü çok canım yanıyor ve buda işime yansıyor.acaba yakınlaşıyorlar diye olabilir mi...eger devam ederse doktorumu arayacagım merak ettim:18::18:
canım sporcu sütyenine benzer balensiz bir bikiniyle gayette güzel güneşlendim :) doktorumada sordum baya büyük protez taktığımız için yakınlaşmaya başladıkları için sızlaması normaldir dedi. bayaa rahatladım yani.
Çok geçmiş olsun canım:)
Ablamda yakinda ameliyt olucak, acil sifalar diliyorum :)
oh beee ben rahatladım vallahi... darısı bana..
evet arkadaşlar sonunda cesaretimi topladım dr randevu aldım carşamba günü görüşüp aklıma gelen herşeyi sorucam ameliyat olan arkadaşlar neler konuşmam gerektiğini söylerlerse sevinirim
hadi hayırlı olsun okadar çokki soracağın sorular ben mesela ilk ne zaman normale dönerim diye sormuştum
bana kaç cc uygun
hangi yöntem uygun
kesi yeri neresi önerirsiniz
silikon belli olucakmı hissedicekmiyim
ameliyat sonrası ne kadar ağrım olur
hastanede ne kadar kalmam gerek
bu liste okadar uzarki sen bütün başlıkları oku iyisimi
burdaki bütün sayfaları okuyorum vekafam karıştı kimisi bandajlı kimisi sporcu takılı kimisinde diren varki beni korkutan o farklılıklar dr mı acaba
işte o korktuğun herşeyi sor
bandajları diren kullanıyormu
he bide doktorun kişiye göremi yöntem uyguluyor yoksa yöntemine göremi hasta seçiyor ona dikkat et
ben doktor gezerken en çok buna dikkat ettim benim için makbul olan kişiye göre yöntem seçmesi olmuştu
doktorunu bulduğunda zaten bütün korkularına neden olan soruların yanıtlarınıda bulucaksın
pelin görüştünmü doktorunla merak etim:18::18: