Yeğenlere hediye

ben 5 yasındakı yegenıme egıtıcı bılgısayar aldım 1000 ıngılızce kelıme ogretıyor sayılar meyveler deyımler falan
n11 den getırtmıstım cok sevmıstı

seyde olabılır ham ahsap objeler var gemı mesela
sız boyuyorsunuz
oda olabılır buyuk olan yegene
boyasını ahsabını alın kendısı boyasın hayal gucune gore

Biz bir yakınımızın çocuklarına temalı oyun hamuru almıştık, bir hafta kalmıştık onlarda, o bir hafta süresince sadece o setlerle oynamışlardı. :) eğitici değil belki ama eğlenceli vakit geçirtiyor.

8 yaşında olana ebru seti, 5 yaşında olana da boyama seti olabilir.
Özellikle boyama setleri, hikaye kitapları ve içinde anlatılan şeylerle ipuçlarının toplanıp da renklendirildiği eğitici şekilde mevcut.
Ebru setini ben yeğenime almıştım, çok sevmişlerdi.
Diğer bir seçenek, şimdi yeni yeni var isme özel kitap hazırlama.
Arama motoruna yazarsanız çıkar, güzel bir anı olur.

Kızlar bu haftasonu kayınvalidemlere gidicez başka bi ilde oturuyorlar. Görümcemlerde başka bi ilde oturuyorlar onlarda gelicekler. 2 tane kız çocuğu var., biri 5 diğeri 8 yaşında. Kızlara ne hediye alalım diye eşimle düşünüyoruz bulamadık bi türlü. Çok fazla kitap ve kıyafet aldık. Farklı bişey olsun istedik. Bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşlar ne iyi olur ne alsak daha faydalı eğitici öğretici olur yardımcı olabilir misiniz?
örgü oyuncak alabilirsin bi siteden bence çok farklı

İnstagramda egitimdizayn diye bir sayfada çok güzel eğitici oyuncaklar var,isterseniz göz atın.
Kız çocukları için sanatsal faliyet kutuları da gerçekten hoş bir hediye olabilir.
Pokolino kutuları var,her ayki kutunun teması farklı oluyor,güzel vakit geçirebilir çocuklar.
Bütçeniz elveriyorsa iki kardeşin ortak kullanımı için ahşap küçük oyun evi ve figürleri olabilir, oyun terapisinde bizim vazgeçilmezimiz.
Çocuklar çok severek oynuyorlar.

kizim olmadigi icin, ben kiz yegenime hep elbise aliyorum,
tamamen kendi icimde kalmasin diye :KK48:

kislik elbiseler var cok guzel, bence olabilir.

bunun disinda cuzdan tarzi bir sey olabilir veya daha basit evde kisisel olarak kullanmalari icin kupa bardak falan.

Kızlar bu haftasonu kayınvalidemlere gidicez başka bi ilde oturuyorlar. Görümcemlerde başka bi ilde oturuyorlar onlarda gelicekler. 2 tane kız çocuğu var., biri 5 diğeri 8 yaşında. Kızlara ne hediye alalım diye eşimle düşünüyoruz bulamadık bi türlü. Çok fazla kitap ve kıyafet aldık. Farklı bişey olsun istedik. Bu yaşlarda çocuğu olan arkadaşlar ne iyi olur ne alsak daha faydalı eğitici öğretici olur yardımcı olabilir misiniz?
Öğretici değil ama kullanışlı birşeyler almak isterseniz aklıma lisanslı nevresim seti veya battaniye geldi.Severek kullanırlar

Benimde 8yasında kız cocugum var.bi dolu kıyafeti olmasına ragmen yenisi hediye edilince cok mutlu oluyolar.özellikle külotlu corapla takım olan elbiseler var,bi çok kız bayılıyo onlara;)

Merak etmeyin yazım hatam yüzünden 1 gün siteye giremedim. Tek harflik yazım hatam yüzünden rahatsız olanların içi rahatlamıştır umarım :)

Back
X