- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.181
Yok canım benim sen yorulmaYardim edemmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benim sen yorulmaYardim edemmi
VallamıKuran dedi sanki
İğne oyasını çok severim ama beceremiyorumKursa gidiyorum ya bugun arkadasla gorusup calistik biraz kursa hazirlik sonra kizlarim geldi onlara yemek yap yedir sonra esim geldi ona hazirla yedir sonra oglumu uyuttum simdi oturdum igne oyasi yapiyorum
Ooo maşallah
Igne oyasi kursuDikiş nakış kursumu
Korma canım sen bi tahlil yaptır inşallah dermanıda vardır tedavi olursum geçer giderKorkuyorum cidden artık. Sürekli tekrarlıyor. Yarın sağlık ocağında tahlil yaptıracam idrara yolu enfeksiyonu mu diye
Aman nolcak yoruldum yorulcağım kadarYok canım benim sen yorulma
Kim kurana gidiyorum didiVallamı
Negüzel hiç bilmiyorum bendeIgne oyasi kursu
Kim dedi hadi bulalimKim kurana gidiyorum didi
Bende cok begenirim ama zor gelirdi simdi kursa gidiyorum herseyin var bi yontemi ogrenince zor degil aslinda ama sabir isiİğne oyasını çok severim ama beceremiyorum
Valla kaldıMantımda gözünüz mü kaldı midem yandı
Kızların çeyizine yaptircamda cok pahaliBende cok begenirim ama zor gelirdi simdi kursa gidiyorum herseyin var bi yontemi ogrenince zor degil aslinda ama sabir isi
Evt bi yazmayi 400 e yapiyorlar nette gordum pahali sahidenKızların çeyizine yaptircamda cok pahali
Tam hasret giderememiş içinde kalmışHalbuki gitmiştik kahvaltıya
Bnmde bebem büyüsün Bnde istiyorum yada yemek kursuBende cok begenirim ama zor gelirdi simdi kursa gidiyorum herseyin var bi yontemi ogrenince zor degil aslinda ama sabir isi
Sende konuşmamışsın