- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.221
Anladığına sevindimAnladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladığına sevindimAnladım
Salakmıyım benAnladığına sevindim
Yok yok sende deBen yapıyorum güzel terapi
Bugün Bnm ki de ilk kez gittiYokya eşim yine yok 2 gümdür maç seyretmeye gidiyor arkidişlernen yine uyiyamicam
Bütün anneler aynı galibaÇikolata kaplı pişmaniye yemiş olabilirim annemin ısrarıyla tek kaldı bak yeyeyeyeyeyyeye anne ısrarını bitirmenin tek yolu o verdiğini yemektir herkes bilir
Teşekkürler canımGeçmiş olsun
Derkeeeen malı götürdüm diyosun afiyet olsun eşik de bazen diyor şunu ye diye. Yiyemem diyorum. Ya nolcak ye diyo. Gruba yazmam gerek diyorum. Aman yazma sanki ne diyo. Ay olmaz diyorum. Gerçekten öyle bişe ki insana aşırı bir vicdan yaptiriyo ya burasıÇikolata kaplı pişmaniye yemiş olabilirim annemin ısrarıyla tek kaldı bak yeyeyeyeyeyyeye anne ısrarını bitirmenin tek yolu o verdiğini yemektir herkes bilir
Aminn inşallahKorma canım sen bi tahlil yaptır inşallah dermanıda vardır tedavi olursum geçer gider
Haydi geçmiş olsunİnanamıyorum son 1
Derkeeeen malı götürdüm diyosun afiyet olsun eşik de bazen diyor şunu ye diye. Yiyemem diyorum. Ya nolcak ye diyo. Gruba yazmam gerek diyorum. Aman yazma sanki ne diyo. Ay olmaz diyorum. Gerçekten öyle bişe ki insana aşırı bir vicdan yaptiriyo ya burası
Yanına da çikolata kaplı pişmaniye yeriz E Elif_EylulKız biz hep beraber kayfe yapıp beraber içmiş gibi içenleriz hissetmen ne güzel ya yarın da yapalım kayfeye gelmiş gibi oluruk
OffBnmki 3 gündür bişi yemiyor uykular harap afiyet olsun
Kandırayımmı milletiAynıyız spor yap daha ince gözükürsün.
Bitti ya geçen almış eşim sonuncusunu ödül günü yemiş ooabülürümYanına da çikolata kaplı pişmaniye yeriz E Elif_Eylul