- 20 Mart 2012
- 1.284
- 4.628
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.061
Aralıklı oruç yapıyorum if, 18/6 normalde ama kahve içince birşey yiyesim gelmedi akşama kadar hiç. Akşam yemiş oldum keşke niyetlenseymişim :))
Afiyet olsun canım
Neden az yedin
Anladim canimAralıklı oruç yapıyorum if, 18/6 normalde ama kahve içince birşey yiyesim gelmedi akşama kadar hiç. Akşam yemiş oldum keşke niyetlenseymişim :))
Benim doktorumda öyleydi şikayetimi diyordum fitil yazıyordu 3 defa gitdim bu şikayetle en sonunda doktorumu değiştirdim iğne ilaç fitil sprey baya bi tedavi oldum tedaviye başlar başlamaz şikayetlerim yok oldu çok şükür 4 aydırda geri gelmedi. Smear tesrindende korkma ben yaotlrdıysam sende yaparsınAraştırma yapınca hep o çıkıyor. Mantar enfeksiyonu da olabilir. En son gittiğimde şikayetimi anlattım. Muayene etmeden ilaç yazdı. Biraz rahatlattı şimdi tekrar aynı şey. Smear testi yaptırmak istiyorum artık ama korkuyorum da
Afiyet olsun canımBu sıralar pek aktif olamıyorumgeçmiş yapamıyorum iki gündür. Umarım önemli bişe kacirmamisimdir.
Menüm
Sabah 5-6 adet patates çubukları (nişastalı falan olan)
Öğlen bir tabak et haşlama 1/2 ev yapimi peynirli poğaça
Akşam bir tabak et haşlama 2 yemek kaşığı pilav 1 yemek kaşığı yoğurt
Çayın yanına az çekirdek (6-7 adet)
Yatmadan bir de Trabzon hurması yicem.
E Elif_Eylul
Ben adetli değildim testi yaparken.Evet kaşıntı vs oluyor hep. Test regl döneminde mi yapıyor ?
Teşekkür ederim canımAllah korusun geçmiş olsun
Evet öyle olmak lazımmış. Yıl başından sonra yaptıracam inşallahBen adetli değildim testi yaparken.
YedimM Mavi Menekse yemek yemedinmi?
Eeeee
Ya yaşla alakalı değil bence doktorla alakalı bu doktora gitdiğimde hemen örnek aldı benden yaşımda 26Yaşım 28 belki o yüzden hiç yapmadılar ama şimdiki zamanda yaşa bakmıyor hastalıklar maalesef. Yarın sağlık ocağında tahlil yaptıracam bakalım. Yıl başından sonra da hastaneye giderim
Cok korkunç
Üşendim deAkdeniz ekmeği enter
Ooo bardağın güzelmiş
Bana bak şurdan sana bir uçarımCok korkunç
50tl diOoo bardağın güzelmiş
Allah kabul etsinMerhaba lar bugün oruçluyum
Bnmki 3 gündür bişi yemiyor uykular harap