- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.041
Evet canım saolÇok geçmiş olsun baş ağrısı ondan mıydı
Saol canımGeçmiş olsun
Geçmiş olsun
Afiyet olsun canımKahvemi şimdi yapabildim kızlara tablet vermemeye çalışıyorum uğraştırıyorlar beni
Bugün biraz keyifsizim belim sırtım ağrıyor
Leslie den olur mu iki gündür 8.000 i tamamladım
Teşekkür ederimmAfiyet olsun canım
Çok adım atmışsın
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canımİdrar yolu enfeksiyonu olmus abla aksam acile gittim dayanamayıp
Oh oh maşallah eline sağlıkMenuler nerde kızlar
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b @H a p p y ️ ️ ️ ️ ️ @sulisim ️ ️ ️ ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ @_CikiLeta ️ ️ ️ ️ ️ @klbk33 ️ ️ ️ ️ ️ @Sekerpareeee ️ ️ ️ ️ ️ @damlalar ️ ️ ️ ️ ️ N N E S L i ️ ️ ️ ️ ️ @dfn0714 ️ ️ ️ ️ ️ kelebek19 ️ ️ ️ ️ ️ @annym ️ ️ ️ ️ ️ @Fatimatuz_Zehra ️ ️ ️ ️ ️ S Serenajp ️ ️ ️ ️ ️ @maya91 ️ ️ ️ ️ ️ @adigenisse ️ ️ ️ ️ ️ @M_atruska ️ ️ ️ ️ ️ S Seraayms ️ ️ ️ ️ ️ @happiness s ️ ️ ️ ️ ️ @Lavinia_98 ️ ️ ️ ️ ️ @Gokyuzu_kadar ️ ️ ️ ️ ️ @_DeryaSultan_ ️ ️ ️ ️ ️ M MissHayaLet ️ ️ ️ ️ ️ M Mavi Menekse ️ ️ ️ ️ ️ @ntrabibl ️ ️ ️ A AsyaaAyazz ️ ️ @aazra ️ ️ zeyneppk ️
Yap yap şiş sonra ödem deAnam turp almıştım unutmıyım yarın yapmıyım
Tebrikkşşşş mayalı tebriikkişşşşşşş
Adım ölçer değişik nasıl bişey buSabah 8.30
Tırnaklı pide 2 el kadar
Patatesli yumurta peynir 3 zeytin
Öğle 13.00
Bir kase ezogelin çorbası
Buuuyuk tabak palicanli mantar
Ara 17 ve 19
Yarım kase çorba
Bir hurma bir mandalina çeyrek elma
2 litre su 1 litre maydanoz suyu
E Elif_Eylul M MissHayaLet
EvetNe kaaa güsell
Bana 5 geliyorsa ona da 3 gidiyorAnldm canim ben hep sana gelyo filiz ablaya gitmiyor gibi algıladım
Akdeniz ekmeği enterNete yazıp baksana
Küflenmeye engelleyici bi madde varmış
Oh oh maşallah eline sağlık
Afiyet olsun canımBugün tek menü, tost ve lahana çorbası
Bir adet de sade gofret yimiş olabilirim
Yumurtlama kanamasidir sana diyim. Ben çok benzerini yaşadım. Oks kullanınca geçiyordu sonra kendiliğinden düzeldi gitti. Diğer belirtin de bence ağır bir mantar enfeksiyonu. Onu da yaşadım. Evliydin de mi şey olmasın da bunlarda eşli tedavi gerekiyor yoksa sürekli yineler.17 gün var daha regli olmama. Belki de yumurtlama kanamasidir. Heyecanla yarını bekliyorum tahlil için. İnşallah enfeksiyon vardır da ilaçla geçer
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Allah korusun geçmiş olsunGünaydınnnn. Konuyla alakasız ama galiba idrar yolu enfeksiyonu veya mantar var. Çok sık tekrarliyor. Bir ilaç yazıp gönderiyor doktorlar sonra yine oluyor geçmiyor. Şimdi de kahve rengi lekelenme olmuş. Korkuyorum rahim kanseri olacam diye Allah korusun. Soğan suyuna başlıyorum bugün. İnşallah iyi gelir