- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.901
Kimler kül kedisi modundan çıktıı. Giyindim süslendim. Yemeklerim de hazır. Kahvemi de aldım oh missss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3tane kahve ictim hicbiri böyle degildi
BıcırıksızSen yapamamışsın
Haydi Allah kabul etsin canımOrucumu açıyorum çok susadım çok
Hala kulkedisi modundayim ton balıklı salata yiyorumKimler kül kedisi modundan çıktıı. Giyindim süslendim. Yemeklerim de hazır. Kahvemi de aldım oh missss
Biz teşekkür ederizŞu topikte en çok şeye seviniyorum . Bir sürü arkadaşım oldu . size bir şey diyim mi şöyle bir ortamım yoktu sizi tanıyana kadar . Şuan yaşadığım yerde bir adet komşum bile yok. Yakınımda ev bile yok . Tamam sakin yer olması güzel ama yinede insan arada bir kadınlarla oturup sohbet etmek istiyor. Öyle yapamasamda burada o hissiyatı buldum . Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Instagram hesabınız var mıBnde ayda 15 gün tutsam martta 40 güne yakın tutmuş olurum hesapladım ama uygulayabilcemmi bakalım
Afiyet olsunnnHala kulkedisi modundayim ton balıklı salata yiyorum
Allah razı olsun canım inşallahHaydi Allah kabul etsin canım
Neden sordun canım.Instagram hesabınız var mı
Aaa teşekkürler tamamSpordan yarım saat önce 1 muz ve kahve içmelisin spor bittikten 1 saat sonra da maden suyu spor salonundaki hoca demişti
Ay yarın sorayım. Soda için diyordu çok eskiden tekrar sorayım bakalım ne dicek. Magnezyumum iyi çünküSpor hocan ne diyor bu duruma
Tamamdır çok teşekkürler, hemen yemem mümkün değil. Çünkü hazırlamam lazımGebe olmadan önce reformer giderken
Yarım saat öncesi hafif beslen derdi kefir+muz
Spor sonrası ilk yarım saat içindede proteinli yemek yenmiş olacak derdi
Bende eve gidene kadar 250 ml su yada Maden suyu içerdim
Gelir gelmezde öğünümü yerdim
Ben tam tersi işten külkedisi moduna çektimKimler kül kedisi modundan çıktıı. Giyindim süslendim. Yemeklerim de hazır. Kahvemi de aldım oh missss
Bak sen ahmeyciğin yaptığınaBenimde sonum böyle olacak
Ben onları aksada akmasada kullandığım için bitti
Birde uykuya daliyormus gibi yapıyor gülüyor sonra ağlayıp gözlerini açıyor fal taşı gibi
Seni stalklıcakNeden sordun canım.
Bi sayfa vardı da 120 den geriye diye ama o bugün oruç değildiNeden sordun canım.
Stalk yok dümdük bam bam bamSeni stalklıcak
Kendimi anlatıyorumNe diyor diyorum