- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.621
Cok gecmiş olsunSorma sabah 4.30 da uyudukbı de hasta oldu uşak bu salgın bizi de buldu galiba. Burnu o kadar tıkanıyor ki uyuyamıyor garibim dakka başı lavaboya
Aynı bugün menülerimizBiber dolması yapıcam
Hepsi manyak dedinmi bizim icin:)Esasen eskiden takımlar güzeldi böyle bir dost ortamı rekabet havası :)) epey bir süre günlükleri sadece arada izledim sonra . Bu grubu görünce didim aha işte aradığım grup :)))
Rica ederik
Gecmis olsun canimSorma sabah 4.30 da uyudukbı de hasta oldu uşak bu salgın bizi de buldu galiba. Burnu o kadar tıkanıyor ki uyuyamıyor garibim dakka başı lavaboya
Sen daha kendinden emin degilsin ama ben senden eminimBi dk ben en eski 8 deymişimneden 12 diye aklımda kalmış :)))
Ben de de varsa biraz demekHepsi manyak dedinmi bizim icin:)
Rica ederik
Gecmis olsun canim
Hepimiz aynıyız demekkiBen de de varsa biraz demekbaya beğendim ortamı efenim
Yaaa kaç yıl geçmiş dime öyle alınırım bakSen daha kendinden emin degilsin ama ben senden eminim
Yaaa ben anneni hatirliyorum çok gülüyordum onaYaaa kaç yıl geçmiş dime öyle alınırım bak
Kötüyü çağırma pozitif düşün belki enfeksiyon kaptı bu intim jelleri suları var onlarla taharetlen bak arada bir maşrapaya su koy içine biraz sirme ekle onunla taharetken o kaşıntıya falan iyi geliyor bi sıkıntın olmasada 1 haftada sirkeli suyu kullan ama doktora gitmeyi ihmal etme maddiyat el veriyorsa kadın doğum için özeli tercih et derim devkettekiler bakmıyor malesef simir içinde araştırmaya bakAraştırma yapınca hep o çıkıyor. Mantar enfeksiyonu da olabilir. En son gittiğimde şikayetimi anlattım. Muayene etmeden ilaç yazdı. Biraz rahatlattı şimdi tekrar aynı şey. Smear testi yaptırmak istiyorum artık ama korkuyorum da
Beni unuttun muYaaa ben anneni hatirliyorum çok gülüyordum ona
Eski nickini yazdım yaaa nasil unuttunmu diyosunBeni unuttun mubeni beni
Yarın idrar yolu enfeksiyonu belki diye sağlık ocağında tahlil yaptıracam. Yıl başından sonra da kadın doğuma gidecem inşallah test için.Kötüyü çağırma pozitif düşün belki enfeksiyon kaptı bu intim jelleri suları var onlarla taharetlen bak arada bir maşrapaya su koy içine biraz sirme ekle onunla taharetken o kaşıntıya falan iyi geliyor bi sıkıntın olmasada 1 haftada sirkeli suyu kullan ama doktora gitmeyi ihmal etme maddiyat el veriyorsa kadın doğum için özeli tercih et derim devkettekiler bakmıyor malesef simir içinde araştırmaya bak
Ne kahvesi ooo çoh hoj görinir
Beni görseler demekki çok şişmansın keşke ölsen diyceklerzayıfla mıı ?? kilon çok değil ki
Heee küçül küçül18 buçuk
Geçmişi biriktirmemek lazım önümüze geliyor sonra
Bugün gecmis temizGeçmişi biriktirmemek lazım önümüze geliyor sonra