- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.601
Bu arada 21 cm incelmem olmuş çok spor yapmamıştım bu haftadan itibaren asılayim spora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana çok geliyor yıllardır kilomKız senin kilon ne ki yaaa spor yap sıkılaş yeter.
Boyun kaç canimmBana çok geliyor yıllardır kilom
MasssallahhBu arada 21 cm incelmem olmuş çok spor yapmamıştım bu haftadan itibaren asılayim spora
Valla hazırSalep çok şekerli imiş ya sütlaç yemesende olur ondaki şeker yeter
Emziriyoruz diye bahanemizde hazır he
Masssallahh
Sorma sabah 4.30 da uyuduk bı de hasta oldu uşak bu salgın bizi de buldu galiba. Burnu o kadar tıkanıyor ki uyuyamıyor garibim dakka başı lavaboyahayır ne anlıyorlar yat sabaha kadar rahatsız eden yok sizden iş bekleyen yok
Biber dolması yapıcamNe yapacaksın fikir olsun
ben de onu sorcaktım
Çok geçmiş olsun canım hastalik olunca insanın eli kolu bağlı oluyor kolayca geçsin inşallahSorma sabah 4.30 da uyuduk bı de hasta oldu uşak bu salgın bizi de buldu galiba. Burnu o kadar tıkanıyor ki uyuyamıyor garibim dakka başı lavaboya
3 ay bile sürüyormuş duraklama dönemiGünaydın canım
Belki duraklama zamanın gelmistir yemeee
Ohhh missssİçimi hazırladım doldurup sobaya koycam yavaş yavaş pişsin çoğunlukla tek çeşit yeriz biz yanına yoğurt koyarım yeter
Ya şimdi bu fıtık her yöne olabiliyor ayağa vurması aslında sadece bir versoyonunda oluyor digerlerinde daha farklı belirtiler var. İşte en doğrusu mr bence de. Ve Pilates konusunda sonuna kadar haklısın acayip ise yarıyor bence deDoktorum benimki bacağıma vurmuyordu hatta ilk gittiğim doktor fibomiyalji dedi bi torba ilaç verdi gönderdi ben başka doktora gidip emar çekmesini istedim öyle çıktı hem yırtık hem fıtık çıktı boyunda ve belde
Plates çok iyi geliyo kuzum platese başla ben bir sene oturamadım platesle açıldı
Benimde kayinvalide biber dolması pişirdi sağolsun 1 dilim ekmek yerine 3 gün yerim artıkİçimi hazırladım doldurup sobaya koycam yavaş yavaş pişsin çoğunlukla tek çeşit yeriz biz yanına yoğurt koyarım yeter
158Boyun kaç canimm
Kime maşallah kız bebe uyumuyorduAy yerim ya maşallah
Geçmiş olsun canım bu sabah bende aynıyım ya
TehlikeliymişBiber dolması yapıcam
Aynıyız spor yap daha ince gözükürsün.