- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.561
Gecmisim pismiş lan benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden çok sonra girmişsin 12 ye demekki, hepsi çok iyilerdi ya bir de ben varken anka değildi kaptan12.takimda 1ay durdum kapandı anka kaptandi
Muhtemelen , sen de mi 6 daydın6. Takım olunca az kaldığın için mi unuttun
Ne yapacaksın fikir olsunNeyse ben gidiyom akşam için yemeğimi yapayım duş alcam daha . Hava da soğuk ufff
Ya cidden benim 6ya girmemle zaten grupların toptan kapatılması arasında az bir xaman var :))Benim onla konuşmuşluğum var aslinda hatirliyorum ama o unutmus
Neyse ben gidiyom akşam için yemeğimi yapayım duş alcam daha . Hava da soğuk ufff
ben de onu sorcaktımNe yapacaksın fikir olsun
Biber dolması ve beşamel soslu karnabahar var aklımda bugün için. Çocuklara da spagettiben de onu sorcaktım
ben ne yapsam sporda varBiber dolması ve beşamel soslu karnabahar var aklımda bugün için. Çocuklara da spagetti
En kolayı fırında sebzeli tavukben ne yapsam sporda var
EvetMuhtemelen , sen de mi 6 daydın
O nerden çıktı lenGecmisim pismiş lan benim
Ben cok durmadim orda kapandi 12.takimBenden çok sonra girmişsin 12 ye demekki, hepsi çok iyilerdi ya bir de ben varken anka değildi kaptan
Gecmisime baktimdaO nerden çıktı len
Evet benimde bir iki leşim var içerden çıkalı bir sene olacakGecmisime baktimda
Gençtik beahh :)) breh breh breh hey gidi zamanBen cok durmadim orda kapandi 12.takim
Sonra 6.takimda yaristim 1sene
14 takimdaydim ben ilk o kapandı 4/5 ten sonra tabiGençtik beahh :)) breh breh breh hey gidi zaman
Benimde aynı canım bugün yerli malı haftası okulda yiyecekler ama eve gelince ne yerler bilmem onlara tavuk pilav yapacağım kendime salataEn zorlandığım konu öğlen çocuklara ne yapsam. Akşam yemeği ne yapsam