- 9 Ağustos 2016
- 6.533
- 21.357
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.581
dün tavuk yediikEn kolayı fırında sebzeli tavuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün tavuk yediikEn kolayı fırında sebzeli tavuk
Oh mis. Afiyet olsunBenimde aynı canım bugün yerli malı haftası okulda yiyecekler ama eve gelince ne yerler bilmem onlara tavuk pilav yapacağım kendime salata
tavuk pilav ye yav tam sporcu yemğiBenimde aynı canım bugün yerli malı haftası okulda yiyecekler ama eve gelince ne yerler bilmem onlara tavuk pilav yapacağım kendime salata
Taze fasulye, bezelye, barbunya aklıma bunlar geliyor diyette oluncadün tavuk yediik
Esasen eskiden takımlar güzeldi böyle bir dost ortamı rekabet havası :)) epey bir süre günlükleri sadece arada izledim sonra . Bu grubu görünce didim aha işte aradığım grup :)))14 takimdaydim ben ilk o kapandı 4/5 ten sonra tabi
Len ben yemicem evdekileretavuk pilav ye yav tam sporcu yemği
Sağol canımOh mis. Afiyet olsun
Yaaaa evet canım gercekten güzeldi eglenceliydi ben 14. Takımı çok sevmiştim ama kapandıEsasen eskiden takımlar güzeldi böyle bir dost ortamı rekabet havası :)) epey bir süre günlükleri sadece arada izledim sonra . Bu grubu görünce didim aha işte aradığım grup :)))
Neyseki burayı açmışsınızYaaaa evet canım gercekten güzeldi eglenceliydi ben 14. Takımı çok sevmiştim ama kapandı
Evet canım iyi oldu gelen arkadaşları da çok sevdim buraya ilk actigimiz da bizimle beraber devam eden arkadaslarimiz da neredeyse bir sene olacakNeyseki burayı açmışsınız
Maşallah gerçekten burası da unutulmayacak bir ekip olmuş, hepiniz birbirinizden güzelsinizEvet canım iyi oldu gelen arkadaşları da çok sevdim buraya ilk actigimiz da bizimle beraber devam eden arkadaslarimiz da neredeyse bir sene olacak
Salataya tavuk at 2-3 kaşık pilav ye bnceBenimde aynı canım bugün yerli malı haftası okulda yiyecekler ama eve gelince ne yerler bilmem onlara tavuk pilav yapacağım kendime salata
Teşekkür ederiz canım iyi ki topigi acmisiz E Elif_EylulMaşallah gerçekten burası da unutulmayacak bir ekip olmuş, hepiniz birbirinizden güzelsiniz
Öyle mi yapayım salataya pilav ekleyim mi iki kaşıkSalataya tavuk at 2-3 kaşık pilav ye bnce
Ekle ya nefsin körelir bnceÖyle mi yapayım salataya pilav ekleyim mi iki kaşık
Yaptım da yetmediHayırdır kahvaltı yapmadın mı
Öğle yemeğini bekliyırumNeden....
Evdeki çocuklar. 2 çocuk var bendeHangi çocuklar
Bana göre çokzayıfla mıı ?? kilon çok değil ki
Tamam öyle yapayım karbon yerine iki kaşıkEkle ya nefsin körelir bnce
Kız senin kilon ne ki yaaa spor yap sıkılaş yeter.Yaptım da yetmedi
Öğle yemeğini bekliyırum
Evdeki çocuklar. 2 çocuk var bende
Bana göre çok
Cumaya kadar gider hemdeTamam öyle yapayım karbon yerine iki kaşık
İnşallahCumaya kadar gider hemde