- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.941
Kızlar çizimlerimle minik short yaptım nasıl olmuş
Neguzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur mu desemSessizsiniz bu akşam
Thank you so much my friendNeguzel olmuş
Neee dedin kiThank you so much my friend
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım dedimNeee dedin ki
Heee tamam nedemek görevimizÇok teşekkür ediyorum arkadaşım dedim
Elim öyle alışık ki onu yazmaya eşimin kanalına çok yabancı yorumlar geliyor . Terima kasih var birde o da endonezce bir sürü dilde teşekkür etmeyi öğrendim kocamın sayesindeNeee dedin ki
Bana dümdüz söyle anlamiyore benElim öyle alışık ki onu yazmaya eşimin kanalına çok yabancı yorumlar geliyor . Terima kasih var birde o da endonezce bir sürü dilde teşekkür etmeyi öğrendim kocamın sayesinde
Muito bom bu da Portekizce harika olmuş gibi bir manası varElim öyle alışık ki onu yazmaya eşimin kanalına çok yabancı yorumlar geliyor . Terima kasih var birde o da endonezce bir sürü dilde teşekkür etmeyi öğrendim kocamın sayesinde
Tamam bacuumBana dümdüz söyle anlamiyore ben
Ohhh canıma değsinGecmiş yapamayanlar için iyi oldu
Yok canim ne garibi estağfurullahGarip garip şeyler aklımda kalıyor
Ben pek bakamıyorum geçmişe . Geleceğe bakarım hepOhhh canıma değsin
Sen gelecekten şaşmaBen pek bakamıyorum geçmişe . Geleceğe bakarım hep
Allah razı olsun bacum . Bu kanal kocamın eski araba kanalı para kazanması açık ben bütün videoları sildim kendim video atıyorum . Eşim diyo hey gidi kanalı ne hale soktunÇok güzel olmuş canım eline sağlık
Oh iyi olmuş arada nemalanAllah razı olsun bacum . Bu kanal kocamın eski araba kanalı para kazanması açık ben bütün videoları sildim kendim video atıyorum . Eşim diyo hey gidi kanalı ne hale soktun
Aynen ne kazansam karıma belki mememi göbeğimi yaptıracak parayı kazanırım belli mi olurOh iyi olmuş arada nemalan