- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.961
Bu arada fiyat aldım bi doktordan 90 bin göbek 36 bin göğüs küçültme dedi şok oldumAynen ne kazansam karıma belki mememi göbeğimi yaptıracak parayı kazanırım belli mi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada fiyat aldım bi doktordan 90 bin göbek 36 bin göğüs küçültme dedi şok oldumAynen ne kazansam karıma belki mememi göbeğimi yaptıracak parayı kazanırım belli mi olur
Beni gördün daha önce buradan resimden ama ben sana yine atarım instagram dan:))) zibidi zippoya benziyom konuştuğum gibiyimBen böyle hiç tanımadığım ama konuştuğum insanların tipini çok merak ederim mesela sizi mckck
Bırak anam oldugu gibi kalsınBu arada fiyat aldım bi doktordan 90 bin göbek 36 bin göğüs küçültme dedi şok oldum
At merak ettim instada beni görüyorsun zatenhahahaBeni gördün daha önce buradan resimden ama ben sana yine atarım instagram dan:))) zibidi zippoya benziyom konuştuğum gibiyim
Heee bende öyle yaptım . yerlere düşsün memem sıkıntı yokBırak anam oldugu gibi kalsın
Ay ebet gördüm çok güzel hatunsun maşallahAt merak ettim instada beni görüyorsun zatenhahaha
Bu arada fiyat aldım bi doktordan 90 bin göbek 36 bin göğüs küçültme dedi şok oldum
1ler doğru tarafa bakana kadar 1de kalacaklar2.ci haftaya gectiler hâlaa 1deler
Ben böyle hiç tanımadığım ama konuştuğum insanların tipini çok merak ederim mesela sizi mckck
Tamam beraber gideriz yaptırmayaAynen ne kazansam karıma belki mememi göbeğimi yaptıracak parayı kazanırım belli mi olur
Keriz değilsinO fiyata daha baska seyler yaparım ruhum fakir sanırım
1ler doğru tarafa bakana kadar 1de kalacaklar
AnaBen böyle hiç tanımadığım ama konuştuğum insanların tipini çok merak ederim mesela sizi mckck
Kazanırsam gideriz kız valla bakTamam beraber gideriz yaptırmaya
Ayy teşekkür ederm be mutlu oldumAy ebet gördüm çok güzel hatunsun maşallah
Ne demek öylesin Attım ben ")) evdeki açık halimi de atarım bi tane insana benzer resmimi bulursamAyy teşekkür ederm be mutlu oldum
Tamam peşindeyimKazanırsam gideriz kız valla bak
Ona ruh fakirliği denmiyo akıllılık deniyo :))) ben fiyatları gördüm kalsın dedim resmenO fiyata daha baska seyler yaparım ruhum fakir sanırım
Çokta açık atmana gerek yok Yüz hatların ne güzel seninNe demek öylesin Attım ben ")) evdeki açık halimi de atarım bi tane insana benzer resmimi bulursam
90 sayfa konuşmuşlar bugün tabii yoruldular haliyleSessizsiniz bu akşam