- 9 Ağustos 2016
- 6.558
- 21.407
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.901
SağolasınAfiyet olsun canım gecmis olsun
Hastasin bugün zorlama.ozaman
Ağzını hayra aç kıııızKiz ödem tutucan
Ben çok seviyorum orayı kalori hesabı yaparken kullanıyorum. Ketojenik başlayacam yakında adetim başlayınca yine kullanıcemUygulama ismi: FatSecret eğer yüklemek isteyen olursa
O biraz kişiden kişiye değişiyorŞöyle bi kalori hesaplama uygulaması kullanmaya başladım 2 3 gün oldu amam bence iyi, çünkü giriş yaparken hedefiniz kilo vermekse onu seçip hedef kilonuzu boy vs yazıyorsunuz günlük almanız gereken kalori miktarı çıkıyor bnm 1800 müş ama henüz 1800 e kadar tamamlamadım hiç, bildirim falan geliyor uygulamadan mesela : eğer hergün günlük almanız gereken kaloriden 500 kalori eksik alırsanız haftada yarım kiloverilirmiş
Kız bacum adımları kullandığın adım sayarın resmini atarak paylaşıyoruz . Kural böyleymiş bende dün öğrendim hep yazıyordum ama resim isteniyorKızlar merhaba,
Sabah 08:30 filtre kahve ve muz
Öğlen 12:40 mercimek corbası, cacık, musakka ve pilav
Aksam 172 dilim kepekli ekmek, lahana corbası, kıymalı kapuska yemegi ve salata
Spor- 1 saat reformer pilates
Adım 2333
Afiyet olsun canımKızlar merhaba,
Sabah 08:30 filtre kahve ve muz
Öğlen 12:40 mercimek corbası, cacık, musakka ve pilav
Aksam 17:00 2 dilim kepekli ekmek, lahana corbası, kıymalı kapuska yemegi ve salata
Spor- 1 saat reformer pilates
Adım 2333
M MissHayaLet
Sonradan geldi yarismadada yokKız bacum adımları kullandığın adım sayarın resmini atarak paylaşıyoruz . Kural böyleymiş bende dün öğrendim hep yazıyordum ama resim isteniyor
Heeee ondann temamSonradan geldi yarismadada yok
Ben kullanıyorumm. Çok iyi gerçektenUygulama ismi: FatSecret eğer yüklemek isteyen olursa
Allah seniBende gidim bebemi.. benim bebem yok gidip tv izliyim