Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Menü
Sabah: Sebzeli peynirli omlet, 10 zeytin, 1 ymk kaşığı lor, 1 dlm tam buğday ekmeği,
Ara öğün: kiraz saplı çay, galete ince 1 tane
Öğle: mercimek çorbası, et döner, salata
Ara: 1 bardak kefir, yarım paket light bisküvi
Akşam: 1 bardak ayran, bir tabak madımak yemeği, salata
Ara: ince bir dilim yaş pasta çay
Su: 3 lt
Spor: 80 ip atlama
E Elif_Eylul
M MissHayaLet

Menü
Sabah: Sebzeli peynirli omlet, 10 zeytin, 1 ymk kaşığı lor, 1 dlm tam buğday ekmeği,
Ara öğün: kiraz saplı çay, galete ince 1 tane
Öğle: mercimek çorbası, et döner, salata
Ara: 1 bardak kefir, yarım paket light bisküvi
Akşam: 1 bardak ayran, bir tabak madımak yemeği, salata
Ara: ince bir dilim yaş pasta çay
Su: 3 lt
Spor: 80 ip atlama
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Afiyet olsun canım 😘
Yaş pasta cuma ödülümü

Kahvaltı: 1 yumurta

Öğlen: 3 kaşık mantarlı tavuk yemeği, 3 kaşık arpa şehriye pilavı, biraz yoğurt, 2-3 ince dilim turp

Akşam: kekikli tavuk, yarım tabak spagetti. 2 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı tahin, 2 ceviz

Biraz yer fıstığı yerim belki bir de soda içerim E Elif_Eylul 8 bini tamamlamaya çalışıcam belim ve karnım ağrıyor

Kahvaltı: 1 yumurta

Öğlen: 3 kaşık mantarlı tavuk yemeği, 3 kaşık arpa şehriye pilavı, biraz yoğurt, 2-3 ince dilim turp

Akşam: kekikli tavuk, yarım tabak spagetti. 2 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı tahin, 2 ceviz

Biraz yer fıstığı yerim belki bir de soda içerim E Elif_Eylul 8 bini tamamlamaya çalışıcam belim ve karnım ağrıyor
Afiyet olsun canım gecmis olsun 😘
Hastasin bugün zorlama.ozaman

Screenshot_2022-12-13-20-32-27-970_com.fatsecret.android.jpg

Şöyle bi kalori hesaplama uygulaması kullanmaya başladım 2 3 gün oldu amam bence iyi, çünkü giriş yaparken hedefiniz kilo vermekse onu seçip hedef kilonuzu boy vs yazıyorsunuz günlük almanız gereken kalori miktarı çıkıyor bnm 1800 müş ama henüz 1800 e kadar tamamlamadım hiç, bildirim falan geliyor uygulamadan mesela : eğer hergün günlük almanız gereken kaloriden 500 kalori eksik alırsanız haftada yarım kiloverilirmiş

Şöyle bi kalori hesaplama uygulaması kullanmaya başladım 2 3 gün oldu amam bence iyi, çünkü giriş yaparken hedefiniz kilo vermekse onu seçip hedef kilonuzu boy vs yazıyorsunuz günlük almanız gereken kalori miktarı çıkıyor bnm 1800 müş ama henüz 1800 e kadar tamamlamadım hiç, bildirim falan geliyor uygulamadan mesela : eğer hergün günlük almanız gereken kaloriden 500 kalori eksik alırsanız haftada yarım kiloverilirmiş
Guzelmis canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X