- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.881
Afiyet olsun canımTahinli hurma bütünnn tatlı isteğimi aldıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımTahinli hurma bütünnn tatlı isteğimi aldıı
Oh afiyet olsun canimmmmmTahinli hurma bütünnn tatlı isteğimi aldıı
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Teşekkür ederimmOh afiyet olsun canimmmmm
Afiyet olsun canımMenü
Sabah: Sebzeli peynirli omlet, 10 zeytin, 1 ymk kaşığı lor, 1 dlm tam buğday ekmeği,
Ara öğün: kiraz saplı çay, galete ince 1 tane
Öğle: mercimek çorbası, et döner, salata
Ara: 1 bardak kefir, yarım paket light bisküvi
Akşam: 1 bardak ayran, bir tabak madımak yemeği, salata
Ara: ince bir dilim yaş pasta çay
Su: 3 lt
Spor: 80 ip atlama
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Doğum gunusuParke işi cumaya kaldi
Haftasonuna kalcak sanirimDoğum gunusu
Yok öğretmenler veli ziyaretine geldi onların yanında yedim normalde kendime öyle bi ödül koymadım henüz birz kilo verene kadar da koymam galibaAfiyet olsun canım
Yaş pasta cuma ödülümü
80 dinben geldiğimde sonradanda yazdınızÇiko kaç sayfa okudun
Afiyet olsun canım gecmis olsunKahvaltı: 1 yumurta
Öğlen: 3 kaşık mantarlı tavuk yemeği, 3 kaşık arpa şehriye pilavı, biraz yoğurt, 2-3 ince dilim turp
Akşam: kekikli tavuk, yarım tabak spagetti. 2 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı tahin, 2 ceviz
Biraz yer fıstığı yerim belki bir de soda içerim E Elif_Eylul 8 bini tamamlamaya çalışıcam belim ve karnım ağrıyor
Kiz ödem tutucan
Guzelmis canimŞöyle bi kalori hesaplama uygulaması kullanmaya başladım 2 3 gün oldu amam bence iyi, çünkü giriş yaparken hedefiniz kilo vermekse onu seçip hedef kilonuzu boy vs yazıyorsunuz günlük almanız gereken kalori miktarı çıkıyor bnm 1800 müş ama henüz 1800 e kadar tamamlamadım hiç, bildirim falan geliyor uygulamadan mesela : eğer hergün günlük almanız gereken kaloriden 500 kalori eksik alırsanız haftada yarım kiloverilirmiş