- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.841
Deneyeyim canım.incir ıslattım sıcak suya sahurda sütle onu yapayım diyorum.Bnde Bnde 2-3 bişiler yedim ama
Trabzon hurması al onu tahinle ye çok ciddi bastıyırıuor şeker krizini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyeyim canım.incir ıslattım sıcak suya sahurda sütle onu yapayım diyorum.Bnde Bnde 2-3 bişiler yedim ama
Trabzon hurması al onu tahinle ye çok ciddi bastıyırıuor şeker krizini
Susatmaz dimiDeneyeyim canım.incir ıslattım sıcak suya sahurda sütle onu yapayım diyorum.
5000 adım dahaSon 260 mesaj
Ha gayret yeter ya da 10,000 yap5000 adım daha
Evet inşallah 2 gün boşluk var.tutayim dedim.mantilar az beklesin..yoruldumSusatmaz dimi
Oruç mu tutucan
Allah kabul etsin inşallah
Amin canım teşekkür ederim hepimizinkini inşallahSusatmaz dimi
Oruç mu tutucan
Allah kabul etsin inşallah
Ben 1tane tutarsam 1senenin orucunu tamamlicam kismetse kalir 9995Evet inşallah 2 gün boşluk var.tutayim dedim.mantilar az beklesin..yoruldum
Geçmişteben hep böyle tüketiyorumm, şimdi de spagettisine sardım canım istiyor C Chikolata_gozlum nerdeeeeee
Doydum yok yönelmem if yapıyorum sabaha kadar yemek yokAfiyet olsun canım
Yarim neden bıraktınki,sonra abur cubura yönelme
Bugün geçmişimizi öptüGeçmişte
Afiyet olsun canım
O kadar yoktur Yavvvffff.Benim de 1 ay var doğum yaptığimda tam ramazandı son ay...Ben 1tane tutarsam 1senenin orucunu tamamlicam kismetse kalir 9995
Benim hamilelikler hep Ramazan'a denk geldi birini 26 gün tutmuştumO kadar yoktur Yavvvffff.Benim de 1 ay var doğum yaptığimda tam ramazandı son ay...
Yavastan tutucaz Allah ömür verirseO kadar yoktur Yavvvffff.Benim de 1 ay var doğum yaptığimda tam ramazandı son ay...