- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #141.061
Valla bulursan banada soyle. Simdi oturdum yorgunluk çöktü. Az uyusam diyom çocuklar uyancakçocuk yok ev işleri gene de hiç bitmiyor ya, pratik yolu yok mu şunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bulursan banada soyle. Simdi oturdum yorgunluk çöktü. Az uyusam diyom çocuklar uyancakçocuk yok ev işleri gene de hiç bitmiyor ya, pratik yolu yok mu şunun
Geçmiş olsun canımBi iyiyim bi fenalasiriyorum canım düzelmedim daha bide üstüne diş ağrısı
Kahverengi olsaydi bokmu olcaktimiss gibi, gruptaki herkesin mecbur yediği otlar gibi yemyeşil
Şukufehayriyeyle naciye var birde onda
Aaaa haydii hayırlı olsunÖgretmen aradı yarın öģlen kızanım okula başlicak
ya şimdi bi sürü model çıktı kafam allak bullak oldu. vacuum mop pro 2 istiyrdum uçtu bi anda. Eşimde illa beko alalım diyo Türk evlerine göre ya hani halıyı yasaklı alan olarak seçiyormuş falan. roborockta da kaldım. Kafam çok karıştıXıoamı 2in 1 essentail
2.5 yıldır kullanıyorum
Dyson var kablolu onu haftada 2-3 açıyorum bebe korkuyor sesinden yoksa hergün açıyordumhangisi ya
İki sebze fazladan dopra
Usman eniştem sana değil kebapçıya uğrar
Dimiii
Aman bizde aynıyızCok uzun sürmez zaten
Bn manuel çalıştırıyorum Wi-Fi bağlayamafımya şimdi bi sürü model çıktı kafam allak bullak oldu. vacuum mop pro 2 istiyrdum uçtu bi anda. Eşimde illa beko alalım diyo Türk evlerine göre ya hani halıyı yasaklı alan olarak seçiyormuş falan. roborockta da kaldım. Kafam çok karıştı
bulamadım naciye diyolar ama gerçek bi naciye gelmeli şöyle haftada 1 günValla bulursan banada soyle. Simdi oturdum yorgunluk çöktü. Az uyusam diyom çocuklar uyancak
çikoKahverengi olsaydi bokmu olcakti
Susmadilar kiNe çok konuşmuşsunuz yaaaa
He ya sormaSusmadilar ki
Hayıren sevdiğim çikolatamı sabah iş arkadaşıma verdim sence ben avlanır mıyım
bende de kablosuz dik süpürge var. Diyorum güzel temizlik yaptıktan sonra her gün onu açsam 1 hafta şöyle temiz kalsa ev. Yani yaptığım temizlik kalsa pislenmese hemen. Zaten 2 kişiyiz evde yokuz tüm günDyson var kablolu onu haftada 2-3 açıyorum bebe korkuyor sesinden yoksa hergün açıyordum
Robot bazı şeylere takılıyor kalıyor ortada oyuncak çorap
He vala hic bos bırakmaya gelmiyolarYa boş bırakmaya gelmiyor 20 sayfa nedir vicdansızlar
Aaa niye iyi kilo veriyosun benle oluncaAllah korusun
İlerki haftalarda oladabilir neden olmasın