- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #141.021
Sagol canimAaa hadi hayırlı olsun minnoşa
Benim kizanda yarın tiyatroya gidecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimAaa hadi hayırlı olsun minnoşa
Benim kizanda yarın tiyatroya gidecek
Yat dinlen hadiBen biraz dinlenicem oğlan uyumuşken
Cakallik yapıyorİşte o kandırıyor bizi gidiyorum diyor pusuda bekliyor
Hadi hayırlı olsunÖgretmen aradı yarın öģlen kızanım okula başlicak
Buraya da yaz gelismeleri canımBen asıl spor salonundaki tartıdaki değişimimi merak ediyorum . Çünkü orada ayda 1 tartılıyoruz, yağ kas oranımıza bakılıyor. Perşembe tartılırım
Sağol canımHadi hayırlı olsun
kesinlikle yazarım, bakalım neler oldu acayip merak ediyorumBuraya da yaz gelismeleri canım
Ohhh misss gibiSağol canım
Bende merak ettim güzel gelismeler olmuştur umarımkesinlikle yazarım, bakalım neler oldu acayip merak ediyorum
Valla mecbur ya küçük cocuk olunca batıyor. Bide yarin sabahtab işlerim var. Ogleden sonrada bayilirim kesin kalcakti. Dedim en iyisi yap gitsibOoo maşallah sana canım ben iki gündür detaylı yapamıyorum
çocuk yok ev işleri gene de hiç bitmiyor ya, pratik yolu yok mu şununV
Valla mecbur ya küçük cocuk olunca batıyor. Bide yarin sabahtab işlerim var. Ogleden sonrada bayilirim kesin kalcakti. Dedim en iyisi yap gitsib
İyi olmuş güle güle batırV
Valla mecbur ya küçük cocuk olunca batıyor. Bide yarin sabahtab işlerim var. Ogleden sonrada bayilirim kesin kalcakti. Dedim en iyisi yap gitsib
Keşke olsa en pratik tabi o da gerçek mi süpürüp silen süpürgeçocuk yok ev işleri gene de hiç bitmiyor ya, pratik yolu yok mu şunun
Sen öyle san
He bitto da burdaSen öyle san
uf alcaktım ben düşünene kadar fiyat bindi 1 haftada hepsini böyle dövesim varKeşke olsa en pratik tabi o da gerçek mi süpürüp silen süpürge
Ya canım bilmiyorum ne alıyorsun doktor daha iyi karar verir ilac konusunda bence ben bogazım agrıyordu ufak birşey sandım antibiyotik verdi meselaİlaç falan alıyorum da bakalım canım geçer inşallah geçmezse annemler yine gelecek çocukları ona bırakıp öyle giderim