- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #141.081
Valla baktım hep sayfalar çoğalıyor sürekliHe ya sorma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla baktım hep sayfalar çoğalıyor sürekliHe ya sorma
Bende öyle dedimYa boş bırakmaya gelmiyor 20 sayfa nedir vicdansızlar
Olur tabi sen yemek yaparken bile süpürür yüksekse eşyalar süper olurbende de kablosuz dik süpürge var. Diyorum güzel temizlik yaptıktan sonra her gün onu açsam 1 hafta şöyle temiz kalsa ev. Yani yaptığım temizlik kalsa pislenmese hemen. Zaten 2 kişiyiz evde yokuz tüm gün
çok gevezelerValla baktım hep sayfalar çoğalıyor sürekli
ben her şeyi yüksek almıştım bilinçli olarakOlur tabi sen yemek yaparken bile süpürür yüksekse eşyalar süper olur
Bence deçok gevezeler
Evet öyle güzel oluyor hem altlarını da silmek güzel olur.ben her şeyi yüksek almıştım bilinçli olarak
Çenesi düşük hiç aklına gelmedimiOy anacum sayamıyoz ki, bir kaç ay önce 95 bindi bakmıştım o zaman sana. Dedim hey yavrum bu gacı nasıl bu kadar yazmış
evet günlük süpürüp silmek bile benim derin temizlik gibi oluyorEvet öyle güzel oluyor hem altlarını da silmek güzel olur.
Unutturcaktı bakE Elif_Eylul kurabiyeler noldu
Kendim gibi çenesi düşük arkadaşlar bulduğum için mutlu oldum
Maşallah bebikimeeeeSabah uyandım,
yatakları topladım,
makineye çamaşır attım,
oğlanı kaldırdım,
okula götürdüm dönüşte markete girdim eve geldim.
Bebenin karnını doyurdum, uyuttum.
Duş aldım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tezgahı yıkadım
Kahvaltı yaptım
Çorba koydum düdüklüye
Kahve içtim
Dağınıklığı topladım
Burda vakit geçirdim
Bebeye çorba içirdim
Çorba içtim
Kucağımda hoplatıyorum
Kaçta geliyormuşOhhh be kurtulcaz
Unutturcaktı bak
Maşallah bebikimeeee
Kaçta geliyormuş
Çiko rahat bulsun diye
Valla çocuklu eve çok gerekli işte çocuklar küçük olunca bozarlar diye bizde almıyoruzevet günlük süpürüp silmek bile benim derin temizlik gibi oluyor
Maşallah hiç susmadiniz bugün141 bin 91 mesaj olmus anam
İftiraya bakBuna çok güldüm hahahah
Eki Görüntüle 3167632
Herkes balık mı ayolİftiraya bak
neyse biraz büyüdüklerinde alırsınız siz de, büyük rahatlık diyor çevremde kullananlarValla çocuklu eve çok gerekli işte çocuklar küçük olunca bozarlar diye bizde almıyoruz
Hadi gözün aydın ne sevinir cimcimeÖgretmen aradı yarın öģlen kızanım okula başlicak
Hiiç yorulmamışlardaMaşallah hiç susmadiniz bugün