- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.601
Canına sağlık 1 paket olar mıhahaha bitter de var. o kesmez seni kız bikaç daha ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canına sağlık 1 paket olar mıhahaha bitter de var. o kesmez seni kız bikaç daha ye
Pizza hamburger suflehepimiz topluca sufle yicez anlaşılan
Afiyet olsun bizehepimiz topluca sufle yicez anlaşılan
Sen bilirsinO cuma günü
Hep anasıNe zaman değil anası
ayy hamburger aşeriyorum resmen ben gidim de nohut yiyimPizza hamburger sufle
Küçük yiyebilirsin akşam ekmek yeme ya da 5 gibi ye hamburgeri ayran yanınaayy hamburger aşeriyorum resmen ben gidim de nohut yiyim
Hayaller hamburger, hayatlar nohutayy hamburger aşeriyorum resmen ben gidim de nohut yiyim
yok kız dünden tavuğum var çorbam var biraz da sebze yaparım. Çöpe gitmesin onlar yazık. Küçük beni doyurmazKüçük yiyebilirsin akşam ekmek yeme ya da 5 gibi ye hamburgeri ayran yanına
Şaka bi yana ciddi he
maalesefHayaller hamburger, hayatlar nohut
Bizde haftalık yerdikBir ara ofiste arkadaşımla haftada bir mutlaka hamburger söylerdik. Ay nasıl sağlıksız besleniyormuşuz
Senin bu ayfer evin gelini gibi bisi olmusAirfryde köfteyi pişir yap geçen bn öyle yaptım çok güzel oldu maya91
Çok marifetli ablası çokSenin bu ayfer evin gelini gibi bisi olmus
Hayaller fasülye oldu heBende gidiyim fasulye islatayim aksama. Sonra oglumu alayim
Öyle oldu vallaHayaller fasülye oldu he
Bende herseyi ona atıyorum ahhahaAirfryde köfteyi pişir yap geçen bn öyle yaptım çok güzel oldu maya91
Afiyet olsun canımHadi kayfeye yanında ayva da var
Mantar kurabiye yapiyoruz eylül kalıpla yapiyorE Elif_Eylul eylüle de kabaklı kurabiye olmaz lı güzel olur