- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.561
Sevmiom tere roka reyhanRoka sevilmezmi loo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmiom tere roka reyhanRoka sevilmezmi loo
Günaydın , yok devam ediyorum, bıraksam bu şekilde bırakmam illa derim bırakıyorum diye. Kaç gündür giremedim , iş yerinde sorunlar yaşadım ve bu beni çok yordu gerçekten de . O yüzden kaç gündür ruh gibiydim .dfn0714 sanırım devam etmiceksin bir haber verin bari
Tere bende sevmem ama roka ye yağ yakarSevmiom tere roka reyhan
Allah allah ilginçmiş. Yarin gitcem pazara aliyim bakam. Cok umudum yok amaTere bende sevmem ama roka ye yağ yakar
Sıkıntın herneyse atlatırsın umarimGünaydın , yok devam ediyorum, bıraksam bu şekilde bırakmam illa derim bırakıyorum diye. Kaç gündür giremedim , iş yerinde sorunlar yaşadım ve bu beni çok yordu gerçekten de . O yüzden kaç gündür ruh gibiydim .
ya bende sevmezdim ama salatanın içinde kaynıyor aradaRokayi da hic sevmem
pü pü pü maşallahh ağza buruna bak maşallah maşallah Allah'ım benim de ilk çocuğum sağlıklı bir kız çocuğu olsun çok amin
Limon sık üstune canimAllah allah ilginçmiş. Yarin gitcem pazara aliyim bakam. Cok umudum yok ama
Amin canim bu ufak olan öbürü dana kadarya bende sevmezdim ama salatanın içinde kaynıyor arada
pü pü pü maşallahh ağza buruna bak maşallah maşallah Allah'ım benim de ilk çocuğum sağlıklı bir kız çocuğu olsun çok amin
Hayırdır inşallah kim ne operasyonu geçirdiYapamazki operasyon gecirdi
o zmn yime 2 dilim nePizza severim bak yapınca 2dilim yerim
Çiko:Ben ne alaka ???
Bnde inşallah duş aldım şimdi bişey gelmezseAllah kabul etsin klsmetse bende yarından başlayalımmı dicekdim
Seni seviyoreBitto hanım benim uyuduğumu nerden çıksrdın sabahaın köründe kalkdım ben
Bütün işlerimi halletdim
B BitterCikilata
Ye gardaş kendini aç bırakmaOff bu neydiyaa sabah sabah
2 büyük boy seni anca paklar 5 simit yiyenePizza sevilmezmi beya ama az yiyosun 2 dilimde neymiş
10-11-12-13 değişken oluyor bnmKahvaltıyi saat kaçta yapıyorsunuz
Bn ısmarlayayım ayıp ediyorsun canın çekmiş yemiyorsun. Bool bitterçikolatalı olsun ki kalori az olsunValla bende öyleyim. Cikmaya gerek yok hemen ara. Bual ara canim aşırı sufle çekiyor
AnasınaAy maşallah ne tatlı kime benziyor
Tereyi Bnde eh işte de roka Reyhan maydanoz kısaca yeşilliğe bayılırımSevmiom tere roka reyhan
Iyi masallah ozamanBu arada sabah tartıldım 66.6 çıktım , hafta sonu ne böreği kaldı ne bisküvisi ne çikolatası.. stresten yedim de yedim ama 100 gr zayıflamışım stres bu konuda yaradı sadece
İnşallah. Bol ağlamakla birlikte attım zehri , Allah kimsenin huzurunu bozmasın. Önce sağlık sonra huzur şu hayattSıkıntın herneyse atlatırsın umarim
Tamam işte sen sufle ye mis gibiRokayi da hic sevmem
HicbirseyÖğlene ne yiceniz ki. Doabimda boşalmış. Bilemedimne ysem
Ay soyledigime pisman oldum. Siz her sufle deyisinizde agzim ayva yemis gibi oluyorTamam işte sen sufle ye mis gibi
Sufle yicemÖğlene ne yiceniz ki. Doabimda boşalmış. Bilemedimne ysem
Sufle sipariş verÖğlene ne yiceniz ki. Doabimda boşalmış. Bilemedimne ysem