- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.541
Aynen zaten sonra çıkarDedim gidip geldin balikesire orda kaptin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen zaten sonra çıkarDedim gidip geldin balikesire orda kaptin
Geçmiş olsunAnamda hasta olmuş
Herkes üşüttu kafayıGeçmiş olsun
Kız şokta minik balkabaklari vardıBenim kızan kurabiye yapmak istiyormuşbalkabaklı nasil olcaksa
Bal kabagi aldim bune dedi balkabagi dedim,hayir ben boyama balkabagi istiyorum dedi
Gördüm onlari boyucakmişama kurabiyede istiyor babasinla gittiler malzeme almayaKız şokta minik balkabaklari vardı
Ay Allah'ım yaGördüm onlari boyucakmişama kurabiyede istiyor babasinla gittiler malzeme almaya
Az kilolar daha zor gidiyor. İnşallah çabucak gider.Gider gider çok kilon yok
Valla bende öyleyim. Cikmaya gerek yok hemen ara. Bual ara canim aşırı sufle çekiyorCanım cekerse eve bile söylerim vala kimse tutamaz demek ki canın cekmiyor
ay bana dokunuyor yeşil çayYeşil çay falan iç cumaya kadar dukanda güzel güzel ödem atdırıyor
Ben hafta içi 08:30 civarı pazar günleri 12 ye doğru pazar günleri zaten 2öğün oluyorKahvaltıyi saat kaçta yapıyorsunuz
ay ben bitki çayı severim ama aromasız yeşil çay beni mahvediyor1 demlik yeşil çay demledim hayde
Ye kız akışkan çikolata ohhh misssValla bende öyleyim. Cikmaya gerek yok hemen ara. Bual ara canim aşırı sufle çekiyor
Ay maşallah ne tatlı kime benziyor
yok yok çekmiyor sana öyle geliyor arkadaşım, senin canın maydanoz, roka vs çekiyorValla bende öyleyim. Cikmaya gerek yok hemen ara. Bual ara canim aşırı sufle çekiyor
10 civari yapiyorum ben. Oglani okula götürüp geliyorum. Kizda anca uyaniyir zatenKahvaltıyi saat kaçta yapıyorsunuz
Rokayi da hic sevmemyok yok çekmiyor sana öyle geliyor arkadaşım, senin canın maydanoz, roka vs çekiyor
AnasinaAy maşallah ne tatlı kime benziyor
Roka sevilmezmi looRokayi da hic sevmem
Ye kız akışkan çikolata ohhh misss