- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.281
Ay teşekkür ederim ödemdir ama olsun sonuçta eksi . Ödemde gitse hafifliktirTebrikler canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay teşekkür ederim ödemdir ama olsun sonuçta eksi . Ödemde gitse hafifliktirTebrikler canim
Niye bozdun ki moralini eksi gelmişsin sonuçtaAhhah dedim ya güldüm tartı moralimi bozdu
Ezel çok güzel diziydiBütün türk dizilerinin sacmalıgı
Eski türk dizilerini izliyoruz biz
Yedi Numara, Kurtar Vadisi(esim sagolsun )
Bu aralar Ezele basladık
🖐 cuma günü siz bizi tebrik ederken bizde böyle yapıcaz woaaw çok havalı laf soktum inşallah kazanırız da boşa gitmez hahahah
Severim bilim kurguBayan maisel çok eğlenceli diğeri biraz daha bilim kurgu tarzı komedi
GünaydıııınGünaydin
Eminmisin göreceğiz tüm havalı laflarımı cumaya saklıyorum🖐 cuma günü siz bizi tebrik ederken bizde böyle yapıcaz woaaw çok havalı laf soktum inşallah kazanırız da boşa gitmez hahahah
GünaydınGünaydin
Eveett inşallahh, dün sabah -400 dü ya ona sinir oldumHelal olsun bize beaa. Daha yukarıda da var bizden eksi gelenler . Bu haftayı zaferle kapatıcaz biz
Günaydın canım
Dün sabah -400 dü ona sinir oldu mEksisin iste tebrikler
Günaydın canım
Sot sot baksana eksisin diyoz muhtesem atmiyorNiye bozdun ki moralini eksi gelmişsin sonuçta
Günaydın canımGünaydin
Üzgünüm şimdiden söylesen iyi olur cuma günü biz kazancaz çünkü içinde kalmasın bacum söyleEminmisin göreceğiz tüm havalı laflarımı cumaya saklıyorum
Susak eksinin kıymetini bilmiyor benim gibi her pazartesi yemediği halde +1 kilo gelmediği içinSot sot baksana eksisin diyoz muhtesem atmiyor
Oooo neyse sen kazanmış gibi devam et cumaya görüşelimÜzgünüm şimdiden söylesen iyi olur cuma günü biz kazancaz çünkü içinde kalmasın bacum söyle
Herkes öyle diyor 1. Bölüm bitti cok sinirlendimEzel çok güzel diziydi
Hiç izlemedim isyerin de çalıştığımda da herkes dizilerden konuşurdu tabi ben yine izlemezdimHerkes öyle diyor 1. Bölüm bitti cok sinirlendim
İlk mi izliyorsun.tekrar miHerkes öyle diyor 1. Bölüm bitti cok sinirlendim
Olur böyle şeyler bacum cumaya kadar gider baya takma kafanaEveett inşallahh, dün sabah -400 dü ya ona sinir oldum
Dün sabah -400 dü ona sinir oldu m
Olur mu benim bacum sıkı çalışmam lazım :)) kazanmış gibi değil kazanacak gibi devam ediyorum ben sende çok kasma biz vaya eksi geldik şimdiden cumaya kadar ooooo takımım baya sağlam E Elif_Eylul takıma beni koyarak kazanmamızı garantiledi . ( hele bi kaybedersek gösteririm size lar ) :)))))Oooo neyse sen kazanmış gibi devam et cumaya görüşelim