- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.881
YorgunGününüz nasıl geçiyor kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YorgunGününüz nasıl geçiyor kızlar
Normal hali bisey yapmıcaz yicek vercek yicek alcakNapcaz seninle
NapıyolarBende ustalardan sıkıldım
EvetM Mavi Menekse bak filiz seni keser
Ah kıyamam evinde değil misin senİyi çok şükür, köydeyim 4 gündür evimi özledim ben de
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir cihan gelse yapamaz M Mavi Menekse sana laf soktumNormal hali bisey yapmıcaz yicek vercek yicek alcak
Kısır döngüde ayni yerde
2aydır evde tadilat var bitcek kismetseNapıyolar
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,2 kaşık lor,7 zeytin,2 dilim ekmek
Öğlen baliklı salata ,2 adet yaprak sarma (ince)
Ara kahve,1 adet mini tartolet (kremasını yemedim )
Ara 2 mandalina
Akşam yulaf lapası (7 çilek,3 kaşık yulaf,yarım bardak süt,2 ceviz, tarçın)
Yeşil çay
.
.
Tartıya kadar yemem artık bişey .
E Elif_Eylul
Yulaf kullanamıyorum buğday alerjisi sebebi ileAfiyet olsun canım
Ahhh bir patlamasan iyi olcak
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Shakenin icine 1yemek kaşığı yulafta koyabilirsin
Anneme geldim kafa dinlemeye ama kocam diyor çok kaldın gel ahahjsd evet evde değilim o yüzden istediğim gibi beslenemiyorum su an ahsjAh kıyamam evinde değil misin sen
Yeniden ev mi yaptırıyon bacum hayırlı olsun2aydır evde tadilat var bitcek kismetse
Ay zor valla haklısın. Allah yardımcın olsun hemencecik bitsin2aydır evde tadilat var bitcek kismetse
Bende yaz zamanı gittim 1 ay kaldım ama çok zor geçti o 1 ay .Anneme geldim kafa dinlemeye ama kocam diyor çok kaldın gel ahahjsd evet evde değilim o yüzden istediğim gibi beslenemiyorum su an ahsj
Benim köyüm yakın ya 4 gün oldu geleli, yarın dönüyorum inşallah. 1 ay kafayı yerimBende yaz zamanı gittim 1 ay kaldım ama çok zor geçti o 1 ay .
Patlamam patlamam yemekten catlarsam onu bilememAfiyet olsun canım
Ahhh bir patlamasan iyi olcak
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Shakenin icine 1yemek kaşığı yulafta koyabilirsin
Hadi ordan kiz bak bakalım geçmiş e yarışmalarda patlamam ben catlarimSeni tanıyorsam eğer Perşembe büyük ihtimal ile patlayacaksin genel de yarışmalar da öyle oluyorsun sen
Benim uzak uçakla gittim . Hem çok pahalı biletler hemde uzak o yüzden 1 ay kalmak hakkıydı :))Benim köyüm yakın ya 4 gün oldu geleli, yarın dönüyorum inşallah. 1 ay kafayı yerim
Ben kv nin evinde oturuyorum 21 senedirYeniden ev mi yaptırıyon bacum hayırlı olsun
Amin canimAy zor valla haklısın. Allah yardımcın olsun hemencecik bitsin
Yemekten çatlada patlaPatlamam patlamam yemekten catlarsam onu bilemem
Hadi ordan kiz bak bakalım geçmiş e yarışmalarda patlamam ben catlarim
Valla patlama da çatlama da beni takimimdansin yolarim seniPatlamam patlamam yemekten catlarsam onu bilemem
Hadi ordan kiz bak bakalım geçmiş e yarışmalarda patlamam ben catlarim